Kurser & event

Här kan du läsa om och anmäla dig till kurser, versionsdagar, Flexkonferenser och övriga aktiviteter som vi erbjuder. Kom även och träffa oss på HR-dagar och mässor.  I kalendariet får du en överblick över alla våra aktiviteter. 

Flex HRM

Kostnadsfritt
Vi visar hur ni med hjälp av Flex HRM kan spara både tid och pengar! Systemet är allt ditt företag behöver när det gäller tidredovisning, bemanning, reseräkning, lön och HR

Flex HRM Travel

Kostnadsfritt
I Flex HRM Travel täcks alla moment i reseräkningshanteringen in; från inregistrering där den anställde själv registrerar sin reseräkning, till uträkning, attestering och utbetalning.

Flex HRM Time

Kostnadsfritt
Flex HRM Time förenklar och rationaliserar arbetet med företagets tidredovisning. Vi visar dig hur. Välkommen till en presentation där fokus ligger på HRM Time, Plan och Employee.

Flex HRM Plan

Kostnadsfritt
Letar du efter ett kraftfullt och lättanvänt bemanningssystem? Vi vill gärna visa dig Flex HRM Plan - ett effektivt verktyg för personalplanering som ger mer tid till kärnverksamheten.

HRM Employee, Lönerevision och Statistikcentralen

Kostnadsfritt
Under detta webbinarium presenterar vi översiktliktligt några nya delar i Flex HRM och visar hur du på bästa sätt nyttjar dem.

Flex Lön

Kostnadsfritt
Flex Lön är ett lönesystem som har allt ditt företag behöver för en effektiv löneadministration. Vi visar hur du kan effektivisera din lönehantering med Flex Lön.

Flex HRM Payroll

Kostnadsfritt
Flex HRM Payroll har allt ditt företag behöver för en effektiv löneadministration. Med ett användarvänligt och lättarbetat gränssnitt som alltid är tillgängligt via webben automatiserar Flex HRM Payroll det mesta av lönehanteringen och gör dig trygg i att de anställda får rätt lön.

Webbkurs i årsskiftet för Svenska Kyrkan

2.290 kr
Jobbar du inom Svenska Kyrkan och behöver hjälp med årsskiftesrutinerna i Flex Lön? Vi hjälper dig!

Webbkurs - årets nyheter i Flex Lön 17.2a

2.290 kr
Här får du en genomgång om vad som hänt i programmet under året.

Webbkurs i semesterårsskiftet Flex Lön

2.290 kr
I månadsskiftet mars/april byter de flesta av semesterår. Vi hjälper dig att gå igenom rutinerna i Flex Lön.

Webbkurs i årsskiftet Flex Lön

2.290 kr
Behöver du hjälp med årsskiftesrutinerna i Flex Lön? Vi hjälper dig!

Rapporter i Flex Lön

4.390 kr
Vill du lära dig mer om hur du kan använda våra flexibla rapporter i systemet. Vi går igenom både våra standardrapporter och rapportredigeraren.

Flex HRM Travel - webbkurs

2.990 kr
Lär dig grunderna i Flex HRM Travel. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar programmets möjligheter.

Flex HRM Time, två dagar

8.900 kr
Lär dig grunderna i Flex HRM Time. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar programmets möjligheter. Dag två fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna.

Flex Lön (Classic) fortsättning

4.390 kr
På fortsättningskursen för Flex Lön fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna.

Flex Lön (Classic) grundkurs

4.390 kr
Lär dig grunderna i Flex Lön. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar systemets möjligheter.

Flex-konferens 2018

7490 kr
Den 30 - 31 maj är det dags för årets användarkonferens. Vi ser detta som ett utmärkt tillfälle att träffa er och få ta del av era synpunkter, önskemål och planer inför framtiden.

Ekonomi & Företag

Kostnadsfritt
Ekonomi & Företag är mässan för nytänkande och kompetensutveckling inom ekonomi och företagande. Här möts ekonomer, företagare och utställande företag. Kunniga utställare presenterar under två dagar produkter och tjänster till stöd för ekonomer och företagare i främst små och mellanstora företag.

HR-Dagarna

Kostnadsfritt
Träffa Flex på en HR-Dag nära dig! Vi hälsar dig varmt välkomna till en heldag där du får möjlighet att träffa oss från Flex Applications och andra intressanta utställare. Vi berättar om hur effektiv personaladministration ger er mer tid till kärnverksamheten. Mässan vänder sig till dig som arbetar med personalansvar på lite större företag. Här hittar du orterna på vår HR-turné!

Personal & Chef

Kostnadsfritt
Personal & Chef den 21 - 22 februari 2018 på Kistamässan i Stockholm är årets bästa tillfälle för kompetensutveckling och nätverkande för dig som chef. På plats hittar du ledande leverantörer, föreläsningar, konferenser och nätverksaktiviteter. Allt för att du som chef ska hänga med in i framtid och utmanas till nya tankebanor och innovativ problemlösning.

Nyfiken på Flex HRM?

Kostnadsfritt
Boka in dig på vårt kostnadsfria seminarium! Vi visar dig Flex HRM - det kompletta och webbaserade personalsystemet. Vi börjar med fika och mingel. Sedan visar vi Flex HRM och svarar på frågor om migrering, och integration från Flex Classic, WebTime och CasaWin till Flex HRM.
KONTAKT