Kurser & event

Här kan du läsa om och anmäla dig till kurser, årsskiftesdagar, Flexkonferenser och övriga aktiviteter som vi erbjuder. Anmäl dig till våra webbinarium och få en kostnadsfri genomgång av våra produkter. Kom även och träffa oss på HR-dagar och mässor. Vi har mycket att erbjuda dig. I kalendariet får du en överblick över alla våra aktiviteter. 

All personaladministration i ett och samma system – det här är Flex HRM

Kostnadsfritt
Är du och dina kollegor trötta på data och verktyg som är spridda i flera olika system? Vill ni automatisera bort krånglig och tidskrävande administration och få en smidigare arbetsdag? Häng med när vi berättar om hur vår helhetslösning Flex HRM kan underlätta vardagen för både chefer och medarbetare!

On & Offboarding i Flex HRM – jobba smartare med medarbetarresan! (inspelat)

Preboarding, onboarding, crossboarding, reboarding och offboarding…ja, det finns många olika faser i anställningscykeln. I detta webinar tipsar Evelina & Joakim om hur du vässar processerna och maxar chanserna att både nya och befintliga medarbetare ska trivas på sin arbetsplats.

Enklare lönekartläggning med Flex Applications (inspelat)

Har du frågetecken kring lönekartläggningen som skulle behöva rätas ut? Eller vill du bara få lite mer på fötterna kring ämnet? I detta webinar går Evelina Andersson igenom vad en lönekartläggning är och hur du på bästa sätt lägger upp arbetet i er verksamhet. Evelina kommer även tillsammans med produktchef för HRM Employee, Linda Tesell, att berätta hur lönekartläggningen fungerar i Flex HRM.

The Power of Outsourcing: lönsammare processer – högre säkerhet (inspelat)

Vad finns det för risker med att fortsätta lönearbetet i samma spår som idag? Vilka är utmaningarna med att ha lönehanteringen in-house, och vad kan ni vinna på att outsourca lönearbetet?

All personaladministration i ett och samma system - det här är Flex HRM (inspelat)

Är du och dina kollegor trötta på data och verktyg som är spridda i flera olika system? Vill ni automatisera bort krånglig och tidskrävande administration och få en smidigare arbetsdag? I detta webinar berättar vi om hur vår helhetslösning Flex HRM kan underlätta vardagen för både chefer och medarbetare!

Flex HRM Time, två dagar – webbkurs

7.900
Lär dig grunderna i tidrapportering i HRM Time och HRM mobile. Detta gör vi genom att gå igenom hela arbetsflödet, från tidrapportering, attestering och granskning till överföring av transaktioner till lönesystem.

Lönekartläggning i Flex HRM – webbkurs

1.090
Behöver du hjälp med att komma igång med lönekartläggningen i Flex HRM? På denna kurs guidar vi dig genom hela processen från start till mål och ger dig de verktyg du behöver för att jobba effektivt och tryggt.

HR-Dagarna

Kostnadsfritt
Träffa Flex på en HR-Dag nära dig! Vi hälsar dig varmt välkomna till en heldag där du får möjlighet att träffa oss från Flex Applications och andra intressanta utställare. Mässan vänder sig till dig som arbetar med personalansvar på lite större företag. Här hittar du orterna på vår HR-turné!
KONTAKT