Kundaktiviteter

Här kan du läsa om och anmäla dig till kurser, användardagar, konferenser och övriga aktiviteter som vi erbjuder.

HRM Mobile

Kostnadsfritt
Med HRM Mobile i din smartphone eller surfplatta kan du rapportera din tid, stämpla, ansöka om och behandla frånvaro, byta schema mellan anställda, skriva din reseräkning, bifoga kvitton, attestera tidrapporter och reseräkningar och mycket mer. Vi visar dig de senaste funktionerna i HRM Mobile och hur enkelt det är att använda.

Casawin och framtiden

Kostnadsfritt
Sedan Flex Applications förvärvade Bofab, där produkten CasaWin ingår, har vi arbetat med att försöka upplysa kvarvarande användare om vad som händer med CasaWin. Vi är angelägna om att samtliga kunder får ta del av informationen.

Flex Lön

Kostnadsfritt
Flex Lön är ett lönesystem som har allt ditt företag behöver för en effektiv löneadministration. Vi visar hur du kan effektivisera din lönehantering med Flex Lön.

Flex HRM

Kostnadsfritt
Vi visar hur ni med hjälp av Flex HRM kan spara både tid och pengar! Systemet är allt ditt företag behöver när det gäller tidredovisning, bemanning, reseräkning, lön och HR

Flex HRM Travel

Kostnadsfritt
I Flex HRM Travel täcks alla moment i reseräkningshanteringen in; från inregistrering där den anställde själv registrerar sin reseräkning, till uträkning, attestering och utbetalning.

HRM Employee, Lönerevision och Statistikcentralen

Kostnadsfritt
Under detta webbinarium presenterar vi översiktliktligt några nya delar i Flex HRM och visar hur du på bästa sätt nyttjar dem.

Flex HRM Plan

Kostnadsfritt
Letar du efter ett kraftfullt och lättanvänt bemanningssystem? Vi vill gärna visa dig Flex HRM Plan - ett effektivt verktyg för personalplanering som ger mer tid till kärnverksamheten.

Flex HRM - Tema energibranschen

Kostnadsfritt
Välkommen till en väl investerad stund där du kommer att få uppleva det allra senaste inom personalsystem. Webbinariet vänder sig till företag anslutna till Energiföretagen, eftersom vi kommer att presentera systemet utifrån den erfarenhet vi har från energisektorn.

Flex HRM Time

Kostnadsfritt
Flex HRM Time förenklar och rationaliserar arbetet med företagets tidredovisning. Vi visar dig hur. Välkommen till en presentation där fokus ligger på HRM Time, Plan och Employee.

Webbkurs i årsskiftet för Svenska Kyrkan

1.990 kr
Jobbar du inom Svenska Kyrkan och behöver hjälp med årsskiftesrutinerna i Flex Lön? Vi hjälper dig!

Webbkurs - årets nyheter i HRM Time och Travel

1990 kr
Här får du en genomgång om vad som hänt i programmen under året.

Webbkurs i semesterårsskiftet Flex Lön

1990 kr
I månadsskiftet mars/april byter de flesta av semesterår. Vi hjälper dig att gå igenom rutinerna i Flex Lön.

Webbkurs i årsskiftet Flex Lön

1.990 kr
Behöver du hjälp med årsskiftesrutinerna i Flex Lön? Vi hjälper dig!

Rapporter i Flex Lön

3.890 kr
Vill du lära dig mer om hur du kan använda våra flexibla rapporter i systemet. Vi går igenom både våra standardrapporter och rapportredigeraren.

Flex Res (Classic) grund - webbkurs

2.390 kr
Lär dig grunderna i Flex Reseräkning. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar systemets möjligheter.

Flex HRM Travel - webbkurs

2.690 kr
Lär dig grunderna i Flex HRM Travel. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar programmets möjligheter.

Flex Tid (Classic) fortsättning

3.890 kr
På fortsättningskursen för Flex Tidredovisning (Classic) fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna.

Flex HRM Time, två dagar

6.990 kr
Lär dig grunderna i Flex HRM Time. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar programmets möjligheter. Dag två fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna.

Flex Tid (Classic) grund

3.890 kr
Lär dig grunderna i Flex Tidredovisning. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar systemets möjligheter.

Flex Lön (Classic) fortsättning

3.890 kr
På fortsättningskursen för Flex Lön fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna.

Löneadministrativ kurs

3.890 kr
Under denna kurs inriktar vi oss helt på det praktiska löneberäkningsarbetet. Vi går bland annat igenom de lagar och regler som du måste känna till och grunderna i att räkna lön och kontrollera lön.

Flex Lön (Classic) grundkurs

3890 kr
Lär dig grunderna i Flex Lön. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar systemets möjligheter.

Användardag Flex Classic Tid/Res, CasaWin och WebTime

Kosntadsfritt kr
Ni som använder Flex Classic Tid/Res, CasaWin eller WebTime är varmt välkomna på en kostnadsfri halvdag med Flex. Den här dagen ägnar vi dels åt allmänna nyheter och årsrutiner inför 2018, dels åt att visa er Flex HRM och hur lättanvänt det är.

Användardag Flex HRM

3295 kr
På våra användardagar visar vi de programnyheter som tillkommit under året och går igenom några av de vanligaste frågeställningarna. Vi går också igenom vad som behöver göras inför årsskiftet. Det finns självklart även tid för synpunkter och frågor.

Användardag Flex Lön

3295 kr
Vi kommer att visa de programnyheter som tillkommit under året, gå igenom några av de vanligaste frågeställningarna och fräscha upp era kunskaper om vad som behöver göras inför årsskiftet.

Nyfiken på Flex HRM?

Kostnadsfritt
Boka in dig på vårt kostnadsfria seminarium! Vi visar dig Flex HRM - det kompletta och webbaserade personalsystemet. Vi börjar med fika och mingel. Sedan visar vi Flex HRM och svarar på frågor om migrering, och integration från Flex Classic, WebTime och CasaWin till Flex HRM.