Kurser & event

Här kan du läsa om och anmäla dig till kurser, årsskiftesdagar, Flexkonferenser och övriga aktiviteter som vi erbjuder. Anmäl dig till våra webbinarium och få en kostnadsfri genomgång av våra produkter. Kom även och träffa oss på HR-dagar och mässor. Vi har mycket att erbjuda dig. I kalendariet får du en överblick över alla våra aktiviteter. 

Smidigare HR-processer med Flex HRM Employee

Kostnadsfritt
Jobbar du som chef eller HR-ansvarig och kämpar med att få tidspusslet att gå ihop? Vill du få tips på hur du och dina kollegor kan automatisera bort pappershögar, dubbelarbete och administrativt krångel! Då är detta webbinariet för dig!

Effektivare och tryggare lönehantering med Flex HRM Payroll

Kostnadsfritt
Kämpar er löneavdelning med att få tiden och resurserna att räcka till? Lägger ni orimligt många timmar på papperskrångel, manuella inmatningar och att hitta och rätta fel? Är det dags för ett smartare sätt att jobba? Delta på vårt kostnadsfria webbinarium, så berättar vi mer!

Effektivare tidrapportering med Flex HRM Time

Kostnadsfritt
Vart tar timmarna egentligen vägen? Var finns våra tidstjuvar och prioriterar vi rätt bland våra uppdrag? I tidrapporteringen finns många värdefulla insikter att hämta. På många företag upplevs dock jobbet med tidrapporterna som ett störande och krångligt moment – helt i onödan. Vill du veta mer om nycklarna till en smidig och effektiv tidrapportering? Välkommen på vårt kostnadsfria webbinarium!

Lönecenter – en del av ditt företag?

Kostnadsfritt
Brottas er löneavdelning med många utmaningar? Är det svårt att hänga med i alla förändringar kring lagar och regler? Eller känns lönehanteringen sårbar? Vore det tryggt att veta att det alltid finns rätt resurser och kunskap på plats – även vid vakanser, sjukdom, semestrar och oförutsedda händelser? På detta kostnadsfria webbinarium berättar vi mer om hur ett modernt lönecenter kan hjälpa er att säkra upp era löneutbetalningar – men också fungera som företagets partner och förlängda arm i fråga om kompetens, best practice och digitala verktyg som hjälper er att effektivisera verksamheten.

Vässa hanteringen av resor och utlägg med HRM Travel

Kostnadsfritt
Är du trött på krånglig och tråkig administration av kvitton, utlägg och reseräkningar? Vill du får tips om hur processen kan bli smidigare och trevligare – för alla parter? Häng med på vårt kostnadsfria webbinarium!

Flex Lön (Classic) grundkurs – webbkurs

3.390
Lär dig grunderna i Flex Lön. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar systemets möjligheter.

Flex Lön (Classic) fortsättning – webbkurs

3.390
På fortsättningskursen för Flex Lön fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna.

Flex HRM Time, två dagar – webbkurs

7.900
Lär dig grunderna i tidrapportering i HRM Time och HRM mobile. Detta gör vi genom att gå igenom hela arbetsflödet, från tidrapportering, attestering och granskning till överföring av transaktioner till lönesystem.

Rapporter och statistik i Flex HRM – webbkurs

2.900
Vill du fylla på med tips och matnyttiga kunskaper som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av rapport- och statistikfunktionerna i Flex HRM? Då är detta rätt kurs för dig!

Flex HRM Employee, två dagar – webbkurs

7.900
Lär dig grunderna i Flex HRM Employee. Vi går teoretiskt och praktiskt igenom arbetsflöden och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar programmets möjligheter vad gäller t.ex. onboarding/offboarding, kompetenshantering, HR-blanketter och medarbetarsamtal.

Rapportgeneratorn i Flex HRM – webbgenomgång

1.490
Kom igång och skapa dina egna rapporter med data från Flex HRM – precis som du själv vill ha dem! Med vårt nya verktyg Rapportgeneratorn bygger du dina egna rapporter skräddarsytt efter företagets behov och delar dem behörighetsstyrt med andra användare.

Flex HRM Payroll Steg 1 – Arbetsflödet

3.900
Lär dig grunderna i Flex HRM Payroll. Vi går igenom arbetsflödet för lönehanteringen och tipsar om hur du bäst utnyttjar systemets möjligheter. Kursen hålls på en generell nivå där vi går igenom det typiska arbetsflödet och visar de funktioner som flest kan ha användning för.

Flex HRM Payroll Steg 2 – Fördjupning

3.900
På fortsättningskursen fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna i Flex HRM Payroll. Vi går bland annat igenom personregistret, lönearter, frånvaroorsaker, importer och ett urval av systemets rapporter.

Dashboard i Flex HRM – webbgenomgång

1.490
Vi visar dig hur du kommer igång med att bygga din egen dashboard i HRM och presentera nyckeltal med pedagogiska grafer.

Flex HRM Travel – webbkurs

1.990
Lär dig grunderna i Flex HRM Travel. Vi går igenom hela arbetsflödet – allt från registrering av resor och utlägg till attest och överföring till lön. Du får också de kunskaper du som administratör behöver för att känna dig trygg i systemets grundläggande inställningar.

Rapporter i Flex Lön

Timpris
Lär dig använda rapportredigeraren och de standardrapporter som finns i systemet. För att få hjälp med bokning och mer information så får du vända dig till vår konsultbokning, konsultbokning@flexapplications.se

Flex Tid & Res (Classic)

Timpris
Företagsanpassad kurs i Classic Tidredovisning eller Classic Reseräkning. För hjälp med bokning och mer information, vänd dig till vår konsultbokning, konsultbokning@flexapplications.se

Personal & Chef

Kostnadsfritt
Träffa oss på Personal & Chef! Att hantera snabba förändringar är inte det enklaste, vi vet! Därför samlar Personal & Chef alla som leder och utvecklar personal i Sverige den 28-29 september 2022 på Kistamässan. Kom gärna förbi och heja på oss i monter N:08.

HR-Dagarna

Kostnadsfritt
Träffa Flex på en HR-Dag nära dig! Vi hälsar dig varmt välkomna till en heldag där du får möjlighet att träffa oss från Flex Applications och andra intressanta utställare. Mässan vänder sig till dig som arbetar med personalansvar på lite större företag. Här hittar du orterna på vår HR-turné!

Forum Affärssystem & HR

800
2022 samlas de ledande leverantörerna till en gemensam konferens på Hotell Elite Park Avenue i Göteborg den 15 november. Där har du som besökare möjlighet att besöka ett stort antal intressanta och spännande systempresentationer och föreläsningar. Årets tema: Är du redo att digitalisera dina Affärsprocesser? Flex Applications är så klart med bland utställarna.
KONTAKT