Kurser & event

Här kan du läsa om och anmäla dig till kurser, årsskiftesdagar, Flexkonferenser och övriga aktiviteter som vi erbjuder. Anmäl dig till våra webbinarium och få en kostnadsfri genomgång av våra produkter. Kom även och träffa oss på HR-dagar och mässor. Vi har mycket att erbjuda dig. I kalendariet får du en överblick över alla våra aktiviteter. 

Effektivare tidrapportering med Flex HRM Time

Kostnadsfritt
Är du intresserad av smarta digitala lösningar för tidrapportering som ger både chefer och medarbetare en enklare vardag? Välkommen på vårt kostnadsfria webbinarium! Vi visar hur du med hjälp av Flex HRM kan spara både tid och pengar! Systemet är allt ditt företag behöver när det gäller tidredovisning, bemanning, reseräkning, lön och HR. Du får en övergripande presentation av Flex HRM, men vi fokuserar lite extra på tidrapporteringsdelen och visar den smarta verktygslådan du får tillgång till i Flex HRM Time.

Effektivare och tryggare lönehantering med Flex HRM Payroll

Kostnadsfritt
Vill du få tips och inspiration som hjälper din löneavdelning till ett smidigare och tryggare sätt att jobba? Med Flex HRM Payroll som en integrerad del av er HRM-lösning finns en enorm potential att automatisera bort tidstjuvar och manuella rutiner i lönehanteringen. Delta på vårt kostnadsfria webbinarium, så berättar vi mer!

Smidigare HR-processer med Flex HRM Employee

Kostnadsfritt
Vill du veta mer om hur smarta digitala verktyg kan hjälpa HR-ansvariga och chefer att ta kål på tidsödande dubbelarbete och papperskrångel? Då är detta webbinariet för dig!  Vi visar hur du med hjälp av Flex HRM kan spara både tid och pengar! Systemet är allt ditt företag behöver när det gäller tidredovisning, bemanning, reseräkning, lön och HR. Vi ger dig en övergripande presentation av Flex HRM, men vi fokuserar lite extra på HR-delen och visar den smarta verktygslådan du får tillgång till i Flex HRM Employee.

Vässa hanteringen av resor och utlägg med HRM Travel

Kostnadsfritt
Är du intresserad av smarta digitala lösningar för reseräkningar, kvitton och utlägg? Då är detta webbinariet för dig! Vi visar hur du med hjälp av Flex HRM kan spara både tid och pengar! Systemet är allt ditt företag behöver när det gäller tidredovisning, bemanning, reseräkning, lön och HR. Du får du en övergripande presentation av Flex HRM, men vi fokuserar lite extra på reseräkningsdelen och visar den smarta verktygslådan du får tillgång till i Flex HRM Travel.

Lönecenter – en del av ditt företag?

Kostnadsfritt
Strategier för att säkra upp företagets lönehantering står i fokus när vi bjuder in till vårt online-frukostmöte. Vi tittar närmare på de olika modeller och lösningar kring löne- och HR-administrationen som står till buds för företag idag. Vad kan du tänka på för att göra lönehanteringen mindre sårbar vid vakanser, sjukdom, semestrar och oförutsedda händelser? Och på vilket sätt kan ett modernt lönecenter fungera som företagets förlängda arm – i fråga om tjänster, expertis och backup med personal?

Outsourcingpartners – webbinarium

Kostnadsfritt
Öka dina intäkter med Flex HRM! Är ni en Flex outsourcingpartner som vill veta mer om hur ni kan öka era intäkter och samtidigt effektivisera vardagen för er och era kunder – med hjälp av de olika delarna i Flex HRM?

Rapportgeneratorn i Flex HRM

1.490
Kom igång och skapa dina egna rapporter med data från Flex HRM – precis som du själv vill ha dem! Med vårt nya verktyg Rapportgeneratorn bygger du dina egna rapporter skräddarsytt efter företagets behov och delar dem behörighetsstyrt med andra användare.

Rapporter och statistik i Flex HRM

2.900
Vill du fylla på med tips och matnyttiga kunskaper som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av rapport- och statistikfunktionerna i Flex HRM? Då är detta rätt kurs för dig!

Flex HRM Time, två dagar

7.900
Lär dig grunderna i tidrapportering i HRM Time och HRM mobile. Detta gör vi genom att gå igenom hela arbetsflödet, från tidrapportering, attestering och granskning till överföring av transaktioner till lönesystem.

Flex HRM Employee

3.390
Lär dig grunderna i Flex HRM Employee. Vi går teoretiskt och praktiskt igenom arbetsflöden och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar programmets möjligheter vad gäller t.ex. onboarding/offboarding, kompetenshantering, HR-blanketter och medarbetarsamtal.

Flex HRM Payroll

3.390
Lär dig grunderna i Flex HRM Payroll. Vi går igenom arbetsflödet för löneadministrationen – från inrapportering och lönebearbetning till utbetald lön och rapporter. Kursen hålls på en generell nivå där vi går igenom de viktigaste funktionerna och guidar dig i hur du använder systemet så effektivt som möjligt.

Flex Lön (Classic) grundkurs

3.390
Lär dig grunderna i Flex Lön. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar systemets möjligheter.

Flex Lön (Classic) fortsättning

3.390
På fortsättningskursen för Flex Lön fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna.

Webbkurs i semesterårsskiftet Flex Lön

2.290
I månadsskiftet mars/april byter de flesta av semesterår. Vi hjälper dig att gå igenom rutinerna i Flex Lön.

Webbkurs i semesterårsskiftet HRM Payroll

2.290
I månadsskiftet mars/april byter de flesta av er semesterår. Vi hjälper dig med allt du behöver veta om rutiner kring semesterårsskiftet i HRM Payroll.

Dashboard i Flex HRM

1.490
Vi visar dig hur du kommer igång med att bygga din egen dashboard i HRM och presentera nyckeltal med pedagogiska grafer.

Flex HRM Travel – webbkurs

1.990
Lär dig grunderna i Flex HRM Travel. Vi går igenom hela arbetsflödet – allt från registrering av resor och utlägg till attest och överföring till lön. Du får också de kunskaper du som administratör behöver för att känna dig trygg i systemets grundläggande inställningar.

Rapporter i Flex Lön

Timpris
Lär dig använda rapportredigeraren och de standardrapporter som finns i systemet. För att få hjälp med bokning och mer information så får du vända dig till vår konsultbokning, konsultbokning@flexapplications.se

Flex Tid & Res (Classic)

Timpris
Företagsanpassad kurs i Classic Tidredovisning eller Classic Reseräkning. För hjälp med bokning och mer information, vänd dig till vår konsultbokning, konsultbokning@flexapplications.se

HR-Dagarna

Kostnadsfritt
Träffa Flex på en HR-Dag nära dig! Vi hälsar dig varmt välkomna till en heldag där du får möjlighet att träffa oss från Flex Applications och andra intressanta utställare. Mässan vänder sig till dig som arbetar med personalansvar på lite större företag. Här hittar du orterna på vår HR-turné!

Forum Affärssystem & HR

1.500
2022 samlas de ledande leverantörerna till en gemensam konferens på Sheraton Hotell i Stockholm den 3 maj. Där har du som besökare möjlighet att besöka ett stort antal intressanta och spännande systempresentationer och föreläsningar. Flex Applications är så klart med bland utställarna.
KONTAKT