Career

Karriär

Vill du joina oss på Flex?

Sugen på ett omväxlande och stimulerande jobb med fantastiska kollegor? Då har du kommit helt rätt! Vi är ett gäng utvecklare, supportspecialister, lönenördar, HR-proffs och IT-hjältar som alla jobbar stenhårt mot samma mål: att förenkla arbetsdagen med hjälp av innovativ teknik. Kolla in våra lediga jobb eller släng iväg en spontanansökan till oss!

Lediga tjänster

Vill du vara en del av ett stabilt och framgångsrikt företag? Göra skillnad för tusentals användare varje dag? Och samtidigt ha grymt kul på vägen? Kolla in våra lediga tjänster.

We are Looking for a Product Manager

Utveckling - Stockholm/Göteborg/Örebro - På plats

Vad vi erbjuder

Att göra vårt bästa för att skapa en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid är en självklarhet för oss på Flex. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Hur vi gör det? Ungefär så här: 

Flextid

Inte särskilt överraskande är flextid något vi älskar här på Flex. Att kunna sladda in lite senare eller stämpla ut lite tidigare är helt enkelt guld värt (för även om jobbet är kul har du ju faktiskt också ett liv där utanför).

(Rejält) friskvårdsbidrag

Gym, yoga eller träningsapp? Med ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr kan du gå all in på just den träningsform du gillar.

Hybridarbete

På Flex är det fritt fram att jobba en eller ett par dagar hemifrån (om det passar dig) och resten av veckan på något av våra superfräscha kontor.

Utvecklingsmöjligheter

Kunskap är king! På Flex tror vi stenhårt på det här med kompetensutveckling och erbjuder både kurser och nya karriärvägar som hjälper dig (och företaget) att växa.

Förmånliga rabatter

Hotell, glasögon eller biobiljetter till en billigare peng – via förmånsportalen Benify finns en drös med förmånliga rabatter att ta del av för dig som Flexare.

Roliga happenings

Här på Flex är vi lite extra malliga över vår fina gemenskap. Lyxfika, julbord, konferenser och en och annan efter- jobbet-öl är bara några av alla trevligheter du kan förvänta dig hos oss.

Spontanansökan

Vill du bli vår nya kollega?

Är du en grym supportspecialist, utvecklare, löneproffs eller HR-konsult? Eller har du andra skills som skulle passa perfekt här på Flex? Skicka in din spontansökan och berätta mer om varför vi är rätt match för varandra. Vi ser fram emot att höra från dig!

Jag vill gärna spontanansöka!