Time_ Header besk

Flex HRM Time

Smidig tidrapportering för hela företaget

Med Flex HRM Time jobbar du i ett användarvänligt och webbaserat system som har alla funktioner du behöver för en komplett tidredovisning. Kanske det bästa av allt? Du rapporterar prick när du vill, var du vill, från vilken enhet du vill.

Recipharm_logo_RGB_Green-1
wallenstam-logo-1
apollo_logotyp
Lindex-Logo-red-RGB-2024
amesto
naturskyddsforeningen
Brixly
Adidas_logo (1)
sortera-logo-ct-blae

Vår lösning

Lägg tiden på rätt saker! Upptäck fördelarna med Flex HRM Time!

Tycker du, som vi, att tidrapportering ska gå snabbt och smidigt? Vårt tidsystem Flex HRM Time automatiserar företagets tidredovisning, så att du och dina medarbetare kan lägga tiden på rätt saker. Alltid tillgängligt via webb och app så klart. Närsomhelst och varsomhelst.

Flex HRM Time är en del av Flex HRM – allt-i-ett-lösningen för dig som vill jobba sömlöst och smart. Låter det som något för er? Boka in en demo idag!

Ett urval av våra kunder

AftenBil_logo_transparent

Aftén Bil

"Medarbetarna kom snabbt igång efter några korta instruktioner. Men vi fick också väldigt bra hjälp under implementationsfasen från Flex egna konsulter, det underlättade mycket!"

oskarshamn-energi

Oskarshamn Energi

"För oss är det värdefullt att systemet har en så bra hantering av beredskap, vi slipper all manuell hantering nu."

amesto

Amesto Accounthouse

"Flex HRM är ett starkt varumärke som många kunder känner till, och så ligger Flex i framkant när det gäller digitalisering. Vi ser även stora fördelar med att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning."

Några exempel på hur Flex HRM Time underlättar din tidrapportering:

Tidrapportera varsomhelst

Tidrapportera enkelt via dator, surfplatta, mobil eller på en tidterminal. Eftersom Flex HRM är helt webbaserat kan du också tidredovisa var du än befinner dig – smidigt och flexibelt för dig som är på språng.

För hela företaget

Rapportera med exakta klockslag, antal timmar eller bara avvikelser – oavsett vilken registreringstyp som används är det smidigt att tidredovisa i Flex HRM. Självklart kan du också blanda flera registreringstyper om olika personalgrupper har olika behov. 

Projekt­redovisning

Bygg er egen struktur för era projekt, ange budgeterad tid och belopp. Följ sedan upp er statistik med informativa och pedagogiska verktyg.

Fakturering

Arbete mot exempelvis kund eller projekt kan snabbt och smidigt frisläppas till fakturering. Du får ett komplett och färdiguträknat fakturaunderlag som du kan justera om det behövs – därefter är det bara att klicka iväg det till ditt ekonomisystem.

Översiktsvyer

Dagvy, veckovy eller månadsvy – välj själv hur du vill visa scheman, tider och saldon. Det finns också en kalender som ger dig en supersmidig överblick över dina anställda med en mängd smarta urvalsmöjligheter. 

Frånvaroansökan

Ansök om frånvaro från vilken enhet du vill. Attestansvarig får då en notis om att en frånvaro finns att attestera, och den godkända frånvaron läggs automatiskt i tidrapporten. Naturligtvis hanterar ni också saldon effektivt genom att själva bestämma vilka saldon och gränser för golv och tak ni vill lägga upp.

Övertids­bevakning

I Flex HRM finns en smart funktion som gör det riktigt enkelt att hålla koll på den arbetade övertiden per anställd och på så sätt undvika att beordra för mycket övertid. Du kan också välja hur grafen ska presenteras och vilka urval du vill ha – smidigt, eller hur?

Smidig attestering

Du kan enkelt se avvikelser och status på samtliga tidrapporter som du är behörig att attestera. Och självklart kan du attestera via appen! Pushnotiser påminner dig om att attestera och klarmarkera i rätt tid – ja, vi älskar ordning och reda.

Rapporter och nyckeltal

En pedagogisk dashboard som serverar dagsfärska nyckeltal, ett stort utbud av standardrapporter och en rapportgenerator där du bygger dina egna rapporter precis som du själv vill ha dem. I Flex HRM finns alla möjligheter att omvandla siffror och data till värdefulla insikter.

Integrationer

Synka sömlöst med alla dina favoritsystem!

Vi erbjuder både skräddarsydda integrationer och ett öppet API som gör det möjligt att connecta med i stort sett vilket system du vill.

FlexHRM_liten

Flex integration

Du kan enkelt integrera alla system med Flex på ett säkert och flexibelt sätt. Det finns två olika vägar att gå för att integrera med Flex: via Webb-API eller via textfil.
Vi hjälper dig gärna med dina integrationsfrågor kring våra system.

Visma

Visma Lön

Tidrapporter och reseräkningar kan exporteras till Visma Lön för löneutbetalning. Visma Lön har förenklat vardagen för tusentals löneadministratörer.

Visma

Visma Lønn

Tidrapporter och reseräkningar kan exporteras till det norska lönesystemet Visma Lønn för löneutbetalning. Visma Lønn kombinerar det bästa från traditionell lönefunktionalitet med det senaste inom nätbaserade lösningar och appar.

Vanliga frågor om Flex HRM Time

Time_stampla-2

Kan man rapportera sin tid på olika sätt?

Ja, självklart! I Flex HRM kan du ha olika tidgrupper med förutbestämda parametrar för hur man ska rapportera sin tid, till exempel avvikelserapportering, stämpling eller projekt. 

Har ni stöd för projektrapportering?

Absolut! Du kan enkelt lägga upp ett projektregister i Flex HRM, skräddarsy det så att det funkar för just ditt företags behov och sedan rapportera och följa upp er tid på ett smidigt sätt.

Kan man ha ett annat system som projektmaster men tidrapportera i Flex HRM?

Ja, man kan låta ett annat system vara master för projektregistret som man sedan skjuter över till Flex HRM Time för att rapportera tid på.

Kan man ansöka om frånvaro?

Ja, du kan ansöka om frånvaro direkt i mobilappen, webbgränssnittet eller i stämpelklockan. Du får även koll på dina saldon, såsom semester, flex eller komp. 

Finns det en mobilapp?

Ja, i mobilappen kan du ansöka om semester, se ditt schema, ansöka om lediga arbetspass och klarmarkera din tidrapport. 

Flex support

Vår support finns här för dig!

Funderar du över något eller har du stött på en utmaning i vårt system? Vår hängivna support finns alltid där för dig! 

Vad kan vi hjälpa till med idag?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inget viktigt! Ta del av det senaste inom lön och HRM med vårt nyhetsbrev!