blue_contact

Support

Vi finns här för dig!

Vill du komma i kontakt med vår support? Snabbast och enklast når du oss via självbetjäningsportalen TopDesk. Kolla också gärna in vår matnyttiga FAQ och se om du hittar svaret på din fråga där.

TopDesk

Support

Välkommen att registrera ditt ärende i TopDesk!

Att ge dig en riktigt bra support är superviktigt för oss på Flex. I vår webbportal TopDesk kan du som är registrerad kontaktperson snabbt och smidigt registrera och följa status på dina ärenden.

Vi svarar på dina frågor vardagar 8.00-16.00 (dag före helgdag 8.00-14.00). På telefon finns vi tillgängliga 8.00-12.00 på vardagar, tel. +46 19 10 39 15.

Vi ser fram emot att hjälpa dig!

problem

Låt oss dela skärm!

Stött på något problem? Låt oss dela skärm, så löser vi det ihop! TeamViewer är verktyget vi använder för att ge dig fjärrsupport. Har du inte installerat det redan hämtar du hem det smidigt och snabbt via knappen här nedan.

Vanliga frågor och svar

Jag har glömt mitt lösenord till Flex HRM, vad gör jag?

Om du har glömt ditt lösenord behöver någon med administratörsrättigheter hos er tilldela ett nytt lösenord genom att ange detta på aktuell användare under Administration > Allmänt > Användare. När det nya lösenordet har satts anger ni att användaren måste byta lösenord vid nästa inloggning. Alternativt kan ni klicka på Återställ lösenord, så slumpas ett lösenord fram och användaren får ett mejl där hen uppmanas att byta lösenord vid nästa inloggning.

Jag har glömt mitt lösenord till TopDesk, vad gör jag?

Gå till TopDesk. Klicka på länken “Har du glömt ditt lösenord?”. Ange ditt användarnamn eller din e-postadress och klicka på Skicka. Ett nytt lösenord skickas nu till den mejladress du har angivit.

Vi behöver sätta upp ett nytt bolag i Flex HRM, hur gör vi?

För hjälp med att sätta upp ett nytt bolag i Flex HRM är du välkommen att kontakta vår konsultbokning. Logga in i  TopDesk och navigera till Konsultbokning. Där fyller du i webbformuläret med fler detaljer om ditt ärende. Vi återkopplar sedan till dig så snart vi kan.

Vi vill integrera Flex HRM med ett av våra andra system, hur gör vi?

Du kan enkelt integrera alla system med Flex på ett säkert och flexibelt sätt. Det finns två olika vägar att gå för att integrera med Flex: via Webb-API eller via textfil.

Vi hjälper dig gärna med dina integrationsfrågor kring våra system. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt och boka in rätt resurs för din fråga ber vi dig att logga in i TopDesk och fylla i formuläret som du hittar via ingången Flex Integrationer.