Flex HRM
- ditt HR- och personalsystem i molnet!

Flex HRM är ett av få personalsystem på marknaden som täcker in hela flödet! Från registrering av tidrapporter och reseräkningar till färdig lönespecifikation. 

Vi erbjuder stöd för bemanning, tidrapportering, projektredovisning, reseräkning, fakturering, HR-stöd och lön. Flex HRM är uppbyggt som olika delsystem som naturligtvis också kan användas var för sig och kompletteras i takt med att verksamheten växer.

Läs vår broschyr Kontakta mig och berätta mer!

Bemannings-
system
Flex HRM Plan

Bemannings-
system
Flex HRM Plan

Flex HRM Plan är ett kraftfullt och lättanvänt bemanningssystem. Du kan enkelt lägga scheman för medarbetarna och planera bemanningen för olika avdelningar eller tjänster.

Tidsystem
Flex HRM Time

Tidsystem
Flex HRM Time

Rapportera tid, projektredovisa, hantera frånvaroansökningar, övertid, flextid, OB, deltidsfrånvaro m.m. Flex HRM Time förenklar och rationaliserar arbetet med företagets tidredovisning.

Reseräknings-
system
Flex HRM Travel

Reseräknings-
system
Flex HRM Travel

I Flex HRM Travel täcks alla moment i reseräkningshanteringen in; från att den anställde registrerar sin reseräkning, till uträkning, attestering och utbetalning. Flex HRM Travel är mycket lättanvänt.

Lönesystem
Flex HRM Payroll

Lönesystem
Flex HRM Payroll

Flex HRM Payroll är ett lönesystem som har allt ditt företag behöver för en effektiv löneadministration. Med Flex HRM Payroll som stöd för löneavdelningen spelar bransch eller avtal ingen roll.

HR-system
Flex HRM Employee

HR-system
Flex HRM Employee

Flex HRM Employee är ett stöd för chefer och HR-ansvariga. Du kan enkelt hantera framtida, aktuella och historiska uppgifter gällande person, anställning, lön och förmåner.

Allt i appen
Flex HRM Mobile

Allt i appen
Flex HRM Mobile

Registrera din tidrapport och reseräkning medan du är på språng! Gör vardagen enklare för både medarbetare och chefer med Flex HRM Mobile.

Varför välja Flex HRM?

Molntjänst

Du har alltid tillgång till programmet, via dator, surfplatta eller smartphone. Det enda som krävs är internetuppkoppling.

Full kontroll

Anpassade vyer och rapporter hjälper dig att få full kontroll och överblick över verksamheten. Genom att ha all information som rör personaladministrationen samlad på ett ställe kan du snabbt och enkelt få den information du önskar.

Lättanvänt

Med ett lättarbetat och attraktivt gränssnitt hanteras allt från inrapportering av tider och registrering av reseräkning till godkännande, attest och utbetalning till lön.

Rapporter och statistik

Ett stort urval av rapporter finns att tillgå och vi lägger ständigt till fler möjligheter att följa upp och se statistik för din personal.

Skalbart

Systemet kan användas både av det lilla företaget och den stora koncernen. Tack vare att systemet är så kraftfullt och flexibelt så kan det växa med företaget allteftersom kraven ökar och behoven förändras.

Vi sköter det tekniska

Släpp tankar på uppdateringar, tekniska krav och säkerhetskopiering. Gör det du är bäst på, så sköter vi resten.

Behöver du integrera ditt system med vårt?

Flex HRM går att koppla ihop med ett flertal olika försystem och eftersystem, exempelvis program för lön, bokföring och fakturering. Förutom dessa skräddarsydda kopplingar har vi också ett öppet API som gör det enkelt att integrera Flex HRM med i princip vilket annat system som helst.

Läs mer

Flex Wiki

Masterdata, förmånsbeskattning, API och AGI… Ja, det finns en hel del krångliga ord inom vårt område. Här vill vi ge dig enkla beskrivningar av svåra begrepp inom lön-, HR- och applikationsvärlden.

Läs mer
KONTAKT