Nyhetsrum

Här hittar du senaste nytt från oss, varvat med inspiration, artiklar och kundintervjuer.

Lediga tjänster

Vi söker projektledare

3 april, 2018

Är du engagerad, målinriktad och besitter en drivkraft att leverera de bästa systemimplementeringarna till våra kunder? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Skicka din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!

Vad innebär din roll hos oss?
Flex Applications utvecklar sina egna produkter inom personalsystem och behöver erfarna, kompetenta och drivna projektledare som kan leda införandeprocessen av Flex system Lön, HR, Bemanning, Tid och Resa. Flex Applications har sitt huvudkontor i Örebro, men finns även i Stockholm, Göteborg och Oslo. Vi söker dig som vill utvecklas i ett framgångsrikt och entreprenörsdrivet företag. Vi söker projektledare främst till vårt kontor i Stockholm, men är du rätt person som bor på annan ort så kan även det vara intressant. Företaget är familjeägt och har i dagsläget runt 90 anställda varav cirka 22 är konsulter och projektledare. Vi är ett härligt gäng där alla hjälps åt för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Vem är du?
Som projektledare är det viktigt att du är en drivande kraft, är utåtriktad, har lätt för att få kontakt med människor och anpassar dig snabbt till nya situationer. Du möter både små och stora kunder, med varierande kunskapsgrad och datorvana, vilket innebär att det är viktigt att du har stor lyhördhet och god anpassningsförmåga. I gengäld får du inblick i många företag och får träffa kunder inom olika branscher.

Några av dina kvaliteter är:

  • Du har erfarenhet inom HR/Lön/Tid/Resa eller liknande IT-bransch.
  • Du har erfarenhet av projektledning.
  • Du är metodisk och strukturerad.
  • Du har stort eget driv och är bra på att anpassa dig till olika situationer.
  • Du har en hög social kompetens.
  • Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Det är också meriterande om du har:

  • Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 180518-PL1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 maj 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Örtgård, frida.ortgard@flexapplications.se 076-3143731.

KONTAKT