Nyhetsrum

Senaste nytt från Flex, varvat med inspiration, artiklar och kundintervjuer.

Lediga tjänster

Vi söker en lönespecialist till vår programsupport

23 mars, 2023

Är du lösningsorienterad, pedagogisk och trivs med mycket kundkontakt? Har du kunskap inom löneadministration och vill vara med och göra skillnad i våra kunders vardag – tillsammans med ett trevligt gäng på ett stabilt och snabbväxande företag? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten

Vår kundbas fortsätter stadigt att växa och därför söker vi nu en ny stjärna till vår supportavdelning i Örebro.

Som medarbetare i vårt supportteam är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbeta med användarsupport till våra kunder vilka arbetar i rollen som löneadministratör. Du kommer att ta emot inkommande supportärenden via telefon och e-post, ansvara för prioritering av ärenden, göra grundläggande felsökningar och se till att alla ärenden avslutas. Du kommer även att arbeta med funktions- och kvalitetstester av systemet i samband med nya releaser.

I tjänsten erbjuder vi:

  • Ett stimulerande jobb på ett framgångsrikt företag med kontor mitt i centrala Örebro
  • Moderna utvecklingsmiljöer och verktyg
  • Duktiga, engagerade och hjälpsamma kollegor
  • En arbetsgivare med höga ambitioner, seriös framtoning och långsiktighet
  • Friskvårdsbidrag 3 000 kr per år
  • Anslutning till en förmånsportal
  • En härlig gemenskap med högt i tak, mycket humor och flera trevliga personalaktiviteter

 

Om dig

Är du noggrann, ansvarskännande och gillar problemlösning? Toppen! Det är precis en sådan person vi söker! För att trivas i rollen tror vi även att du har lätt för att lära, anpassar dig snabbt till nya situationer och kan hantera ett högt tempo i vissa perioder. Du möter små och stora kunder, vilket kan innebära olika kunskapsgrader hos kunden, något som kräver att du har stor lyhördhet och god anpassningsförmåga.

Vidare är det viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med någon form av support är det meriterande.

Om oss

På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 7 000 företag och 600 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Vad säger medarbetarna?
Jag supportar på Flex Res och HRM Travel. Det innebär allt från att svara på användarfrågor och utredning av komplexa ärenden till felsökning och kvalitetstester. Det är många kundkontakter och mycket eget ansvar. Det bästa med att jobba på Flex är variationen och gemenskapen, vi samarbetar mycket mellan avdelningarna. Alla är hjälpsamma och vi arbetar mot samma mål. Och så har vi ju så trevliga kunder. En dag är aldrig tråkig på Flex!

Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.

Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.

Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!

Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.

Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Bland annat har vi en årlig kickoff – höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

 

Välkommen med din ansökan!

Vill du bli en av vardagshjältarna i vårt supportteam? Klicka på Ansök nedan eller mejla din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se. Ange 230423-S2 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 april 2023.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Sandra Waerner, supportchef, på telefon 019-10 39 15, 0769-42 95 10 eller e-post sandra.waerner@flexapplications.se

Ansök
KONTAKT