Nyhetsrum

Senaste nytt från Flex, varvat med inspiration, artiklar och kundintervjuer.

Lediga tjänster

Är du vår nästa Project Manager?

16 november, 2023

Är du en engagerad och målinriktad person som lockas av utmaningen att skapa lyckade implementationsprojekt och proffsiga kundupplevelser? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Vi söker nu en projektledare till något av våra kontor i Örebro, Göteborg eller Stockholm. Skicka din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!

Om tjänsten

På Flex Applications utvecklar vi vår egen helhetslösning inom personaladministration. Nu behöver vi förstärka vårt team med en erfaren, kompetent och driven projektledare som kan leda arbetet med att implementera våra system hos våra kunder. Flex Applications har sitt huvudkontor i Örebro men finns även på flera orter i Sverige samt i Oslo. Nu söker vi dig som vill utvecklas i ett framgångsrikt och entreprenörsdrivet företag som är en del av Visma-koncernen. Flex Applications har idag cirka 150 anställda inom koncernen, av vilka ett fyrtiotal är konsulter och projektledare. Vi är ett härligt gäng där alla hjälps åt för att hitta den bästa lösningen för kunden. I denna tjänst utgår du från något av våra kontor i Örebro, Göteborg eller Stockholm.

Om dig

Som projektledare hos oss är det viktigt att du är en drivande kraft, är utåtriktad, har lätt för att få kontakt med människor och att du snabbt anpassar dig till nya situationer. Du möter både små och stora kunder, med varierande kunskapsgrad och datorvana, vilket innebär att det är viktigt att du har stor lyhördhet och god anpassningsförmåga. I gengäld får du en spännande inblick i många olika företag och branscher.

Vi söker en person som:
• har erfarenhet inom HR/Lön/Tid/Resa eller liknande IT-bransch
• har erfarenhet av projektledning
• är metodisk, strukturerad och administrativ
• har stort eget driv och är bra på att anpassa dig till olika situationer
• har en hög social kompetens.

Har du även goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är det ett extra plus.
Här på Flex tror vi att vi lyckas bäst när vi kombinerar ett agilt arbetssätt med en lean-orienterad grund där alla delmoment är viktiga för att nå slutmålet – en nöjd kund med ett kvalitativt uppsatt system anpassat efter kundens avtal och lokala avvikelser. Låter det som en grej som skulle passa dig? Läs mer om vad vi kan erbjuda dig här nedan!

Vad vi erbjuder
På Flex Applications är vi kända för vår fantastiska gemenskap och laganda. Entusiasm, kompetens och prestigelöshet är viktiga byggstenar i vår företagskultur. Med våra medarbetare i fokus jobbar vi ständigt för en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Via förmånsportalen Benify kan vi bland annat erbjuda rabatter och erbjudanden till dig som anställd.

Utöver detta erbjuder vi även:
• Ett välstrukturerat onboarding-program
• Kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter
• Ett generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet till distansarbete i viss mån

Om oss

På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget är det cirka 9 000 företag och 700 000 användare som använder ett eller flera av våra system

Irene Ek, Project Manager på Flex Applications:
”Som projektledare sköter jag den övergripande planeringen gällande våra implementationsprojekt hos kunder. Jag sätter upp en tidplan och planerar implementationen samt håller en dialog med kunden och konsulten under hela projektet till dess att kunden är i skarp drift. Då varje kund har olika uppsättningar och kopplingar till för-/eftersystem kan spannet på den tekniska komplexiteten i projektet variera väldigt mycket och kräva olika insatser.
En dag på arbetet för mig innebär ofta ett flertal avstämningar med olika kunder om hur deras implementation går eller uppstartsmöten med kunder. Det kan också vara möten kring mer tekniska delar där vi kopplar ihop våra tekniska konsulter med motsvarande hos kund för en dialog gällande en integration. Vi har också avstämningar med konsulterna som arbetar med ”mina” kunder.
Jag skulle varmt rekommendera fler att söka sig till Flex. Det är ett roligt gäng kollegor som arbetar tillsammans, även om vi är utspridda i hela Sverige så finns det en gemenskap och samhörighet. Det är ett stimulerande och flexibelt arbete, där vi möter kunder inom många olika branscher. Dessutom har vi en produkt som är riktigt bra och det är kul att se den nytta den ger till kunderna.”

Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.

Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.

Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!

Korta beslutsvägar
På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.

Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans.

Välkommen med din ansökan!

Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se Ange 20231201-PL1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 dec.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Gülich, jenny.gulich@flexapplications.se

Flex Applications AB erbjuder dig ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag.

Ansök
KONTAKT