Integration_transparent

Integrationer – synka sömlöst med alla dina favoritsystem!

Visst är det skönt att slippa mata in samma data på flera ställen? Spara tid och minska samtidigt risken för fel genom att låta Flex HRM synka sömlöst med alla dina (andra) favoritsystem. Vi erbjuder både skräddarsydda integrationer och ett öppet API som gör det möjligt att connecta med i stort sett vilket system du vill. Oändliga möjligheter att jobba smart, helt enkelt!

Våra integrationer

FlexHRM_liten

Flex integration

Du kan enkelt integrera alla system med Flex på ett säkert och flexibelt sätt. Det finns två olika vägar att gå för att integrera med Flex: via Webb-API eller via textfil.
Vi hjälper dig gärna med dina integrationsfrågor kring våra system.

Visma

Visma Lön

Tidrapporter och reseräkningar kan exporteras till Visma Lön för löneutbetalning. Visma Lön har förenklat vardagen för tusentals löneadministratörer.

Visma

Visma Lønn

Tidrapporter och reseräkningar kan exporteras till det norska lönesystemet Visma Lønn för löneutbetalning. Visma Lønn kombinerar det bästa från traditionell lönefunktionalitet med det senaste inom nätbaserade lösningar och appar.

agda by visma

Agda PS

Tidrapporter och reseräkningar i Flex HRM kan exportera till Agda PS för löneutbetalning. Agda PS är Vismas helhetslösning för privat sektor. Löne- och personalsystemet Agda PS är en trygg bas när du jobbar med lön, resor, tid och HR. Delarna kan användas var för sig eller tillsammans. Via Agda PS Webb kan både du och medarbetarna registrera, attestera och publicera.

winningtemp

Winningtemp

Du kan enkelt integrera till Winningtemps plattform för pulsmätningar. Resultatet visualiseras direkt i dashboarden i Flex HRM. Full koll på medarbetarnas engagemang, samtidigt som du bevakar sjukfrånvaro, personalomsättning och andra viktiga HR-nyckeltal.

scrive

Scrive

Scrive utvecklar lösningar för elektronisk signering av dokument och avtal. I Flex HRM kan du ta ut anställningsavtal, HR-blanketter och CV och skicka dem för e-signering genom Scrive – ett smart sätt att slippa pappershantering och manuella underskrifter. 

qnister_whistle

Qnister Whistle

Qnister Whistle är en molntjänst skapad av jurister för att ta emot och hantera visselblåsarärenden enligt lagkraven. Med integrationen till Flex HRM kan du nå Qnisters rapporteringsfunktion tryggt och smidigt via en QR-kod på systemets startsida.

Verified

Verified

Verified gör digital signering enkel. I Flex HRM innebär detta att du kan skriva kontrakt och avtal digital. Det sparar tid, det är miljövänligt och det förenklar arbetet för alla parter.

kivra

Kivra

Med Kivra får du lönespecifikationer i en digital brevlåda istället för med post i brevlådan. Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön! Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Koppling till Kivra finns i både Flex Lön och Flex HRM Payroll.

SD_worx

SD Worx Lön

Tidrapporter och reseräkningar kan exporteras till SD Worx Lön (tidigare Personec L och Aditro L) för löneutbetalning. SD Worx Lön är ett komplett lönesystem som effektivt löser företagets löneadministration.

BKY

Behörighetskontroll Yrkestrafik BKY

Med integrationen mellan Flex HRM och BKY slipper du manuella moment och kan kontrollera förarbehörigheterna i ett smidigt automatiserat flöde direkt till BKY.

kontek

Kontek Lön Win/Web

Tidrapporter och reseräkningar kan exporteras till Kontek Lön för löneutbetalning. Förutom lönetransaktioner från HRM Time/Travel finns också integration för personuppgifter och lönerevision. Dessutom kan du se din lönespec direkt på startsidan i Flex HRM.

hogia

Hogia Lön

Tidrapporter och reseräkningar i Flex HRM kan exporteras till Hogia Lön för löneutbetalning. Hogia utvecklar lättanvända löneprogram som kan anpassas med funktioner för just din bransch. Betala ut dina löner på ett automatiserat och smidigt sätt med korrekta skatter och arbetsgivaravgifter.

Unit4_Agresso

Agresso

Agresso exporterar projekt till Flex HRM via vårt API. På detta sätt blir projektregistret i Flex HRM uppdaterat. Detta är ett exempel på en integration som använder vårt öppna API.

paxml

PAXml

PAXml är ett standardformat för överföring av löneunderlag från ett försystem till ett löneprogram. Förutom själva löneunderlaget kan även konteringsinformation, personuppgifter och arbetstider enligt schema överföras.

cgi_pol_lon

POL Lön

Tidrapporter och reseräkningar kan exporteras till POL Lön för löneutbetalning. POL är ett system som ger stöd för både löne- och personalhanteringen.

SAP

SAP

Tidrapporter och reseräkningar kan exporteras till SAP för löneutbetalning.

bluegarden_multilon_erhverv

MultiLøn Erhverv

Bluegarden Løn – också känt under namnet Multiløn Erhverv – är ett av Danmarks mest använda lönesystem. Tidrapporter och reseräkningar i Flex HRM kan exporteras till Bluegarden Løn/Multiløn Erhverv för löneutbetalning.

bluegarden_multilon_erhverv

HR-plus Lön

Tidrapporter och reseräkningar kan exporteras till HR-plus för löneutbetalning. HR-plus förenklar administrationen, ökar effektiviteten, frigör resurser – och hjälper er att utveckla medarbetarna för att behålla och stärka konkurrenskraften. 

handelsbanken

Handelsbanken

Utlägg som betalats med företagskortet Business Card från Handelsbanken kan med ett klick hämtas in till reseräkningen i Flex HRM Travel. På så sätt minimeras risken för att fel ersättning betalas ut. En stor fördel med ett företagskort är att du samlar alla inköp på en faktura. Med Business Card kan du dessutom skapa din egen kortdesign med företagets logotyp. 

Boka salj-1

Vi snackar gärna integrationer med dig!