Pressmeddelanden

Ny vd för Flex Applications AB

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Ny vd för Flex Applications AB</span>

Visma-bolaget Flex Applications byter vd den 1 augusti 2023 då Jane Lundgren Ericsson tar över efter Björn Jareblad.

Flex Applications, ett mjukvarubolag med HRM-lösningar för stora och medelstora svenska och nordiska bolag, med användare i Sverige, Norge, Danmark samt Finland förvärvades av Visma i november 2022.

Bolaget har efter förvärvet fortsatt att drivas som ett eget bolag och vd-bytet förändrar inte den strategin. – Björn har tillsammans med ledningsgruppen för Flex gjort ett fantastiskt arbete som nytt bolag i Visma-koncernen. Deras fokus på fortsatt tillväxt och lönsamhet tillsammans med medarbetarnas stora engagemang har imponerat stort på oss, säger Carola Lissel, styrelseordförande i Flex Applications och Business Area Director på Visma.

– Jag har varit en del av Flex i 15 år och fått vara med på en fantastisk resa tillsammans med bolaget och alla som arbetar här. Det är nu dags för mig att ta nästa steg och jag känner mig trygg med att bolaget kommer att fortsätta utvecklas på bästa sätt tillsammans med Visma, säger Björn Jareblad. Ny vd för bolaget blir Jane Lundgren Ericsson, nuvarande vd för Visma Finance AB. Jane har varit en del av Visma Finance sedan 2019 och har lång och gedigen erfarenhet inom såväl ledarskap som kundnära affärs- och produktutveckling. Hon får nu ansvar för hela Flex-koncernen med totalt 140 anställda.

– Att få ta över stafettpinnen efter Björn Jareblad känns oerhört roligt och spännande. Flex lösningar inom personaladministration är välkända och omtyckta på marknaden och jag ser fram emot att få utveckla det ytterligare tillsammans med bolagets medarbetare, säger Jane Lundgren Ericsson. Det innebär att även Visma Finance AB får en ny vd då Jane lämnar över till Adonis Catic. Adonis har varit en del av Visma Finance AB sedan starten 2018 och kommer att kombinera vd-rollen med sin nuvarande roll som ekonomichef.

Om Flex Applications

Flex Applications grundades 1990 och har huvudkontor i Örebro med verksamhet på flera orter i Sverige samt i Oslo. Bolaget erbjuder mjukvara med fokus på personaladministration för stora och medelstora privata bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Om Visma

Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara i molnet, med en omsättning på 2,06 miljarder euro under 2022, 14 000 anställda och 1,4 miljoner kunder i Europa och Latinamerika. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer av alla storlekar, möjliggör vi ett mer effektivt och välmående samhälle.

Relaterade inlägg