Flex informerar

Linda Tesell ny produktchef

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Linda Tesell ny produktchef</span>

Just nu råder det ett stort behov och intresse av smarta digitala lösningar som automatiserar och avlastar det dagliga arbetet för HR-avdelning och chefer. Därför lägger vi nu in en ännu högre växel i vidareutvecklingen av vår HR-modul Flex HRM Employee – och tillsätter en ny produktchef. Låt oss presentera Linda Tesell!

För en del av våra kunder är Linda Tesell redan ett bekant namn. De senaste fem åren har hon nämligen arbetat som applikationskonsult här på Flex Applications – med ett stort intresse och engagemang för just HRM Employee.

 

– Det känns otroligt roligt och spännande att få vara del av vår fantastiska utvecklingsavdelning. HR-processer är verkligen något jag brinner för så det ska bli spännande att vara med och utveckla just Employee-delarna i HRM, säger Linda.

Mångårig erfarenhet av HR-administrationens utmaningar

Med sig i bagaget har Linda både teoretiska och praktiska erfarenheter av HR-processer och de dagliga utmaningar som förekommer i HR-administratörens arbete. – Från början är jag utbildad personalvetare vid Örebro Universitet. Därefter har jag arbetat i olika roller och branscher innan jag för fem år sedan hamnade på Flex. I min roll som applikationskonsult har jag varit med och rott flera stora projekt iland och med utgångspunkt i HRM Employee strukturerat och effektiviserat företagens HR-processer. Jag har också under åren varit ett bollplank till min företrädare Rickard Israelsson, förklarar hon.

Användarvänlighet i fokus i den framtida utvecklingen av HRM Employee

Vad finns det då för framtidsplaner när det gäller vidareutvecklingen av HRM Employee? – Jag vill fortsätta satsa ännu mer på användarvänligheten, det ska vara enkelt och intuitivt. Sedan finns det många delar som man som företag behöver stöd för när det gäller HR-processer, så det kommer jag ha som utgångspunkt och sedan utveckla produkten utefter det, säger Linda.

Till sist Linda, vad ser du som de främsta styrkorna med Flex lösning?

– Jag skulle säga att det är helheten, det vill säga att vi i samma system har en komplett lösning – från HR via bemanning, tidrapportering och reseräkningar till lön. En annan styrka är att vi som företag ständigt strävar efter att göra produkten bättre, enklare att använda och med fler funktioner. Vi lyssnar på våra kunders behov. Vi välkomnar Linda Tesell till hennes nya roll och ser med glädje fram emot den kommande vidareutvecklingen av Flex HRM Employee i samarbete med dig som kund!

Relaterade inlägg