Pressmeddelanden

Flex Services – en lönebyrå med ett unikt koncept

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flex Services – en lönebyrå med ett unikt koncept</span>

Flex Services är en Örebrobaserad lönebyrå som har hittat sitt alldeles unika framgångskoncept: trygga och flexibla lönetjänster, det allra bästa inom HRM-system och all kompetens kring produkten samlad under ett och samma tak.

Flex Services erbjuder outsourcing av löne- och HR-administration till företag av varierande storlek inom en mängd olika branscher. Det unika i kunderbjudandet består i att kombinera en kraftfull och funktionsrik HRM-plattform med lönetjänster som kan skalas upp eller ner efter företagets behov. Björn Jareblad, VD på Flex Services, förklarar närmare:

– Vi har en solid bas som programleverantör och tjänsterna vi erbjuder bygger på vår helt egenutvecklade programvara, Flex HRM. Det är en modern molnbaserad plattform som samlar allt som behövs för personaladministrationen på ett ställe. Därmed kan ditt företag sätta ihop de moduler och tjänster ni önskar på ett mycket flexibelt sätt. Det faktum att produkt och tjänst finns samlade under ett och samma tak innebär också en kompetensmässig fördel – och därmed ökad trygghet enligt Björn:

– Här på Flex har vi kontroll över hela kedjan. Från produktutveckling, försäljning, projektledning och implementation till support, teknik och lönespecialister – allt under samma tak. Sammantaget är vi över 100 specialister som arbetar runt tjänsten och vi har lotsat våra kunder genom tusentals implementationer – något som självklart kommer dig som kund hos Flex Services tillgodo. Björn vill även understryka vikten av att som lönebyrå och partner kunna hjälpa företaget att optimera och effektivisera sina HR-processer:

– Vi nöjer oss inte med att få ut korrekta löner varje månad, utan har alltid fokus på att utveckla kunden runt personalplattformen – så att verksamheten aldrig behöver sitta kvar med ineffektiva och olönsamma processer. För oss är löneadministrationen som en helhet där både personalplattformen och tjänsterna behöver hänga ihop för att allt ska fungera så effektivt som möjligt, förklarar han.  

Är en professionell lönebyrå något för ditt företag? Läs mer om vår lösning här.

Relaterade inlägg