Pressmeddelanden

Flex Services dubblar omsättningen

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flex Services dubblar omsättningen</span>

Flex Services tillväxtresa går spikrakt uppåt. Under september månad dubblerar det Örebrobaserade lönecentret sin omsättning från 2020.

Flex Services erbjuder outsourcing av löne- och HR-administration till företag av varierande storlek inom en mängd olika branscher. Det unika helhetskonceptet består i att kombinera trygga och flexibla lönetjänster, det allra bästa inom HRM-system och all kompetens kring produkten under ett och samma tak. Sedan starten 2018 har tillväxten gått stadigt uppåt och under september månad intas en viktig milstolpe: 10 miljoner och därmed en dubblad omsättning från 2020.

Björn Jareblad, VD på Flex Services:

– En stor del av framgångarna ligger i att vi hittat en kvalitetsmodell genom hela kedjan. Från rekrytering av lönespecialister, säljare som förstår outsourcing och dess problematik, projektinförande och överlämningsprojekt med våra erfarna projektledare och konsulter till förvaltningsteamet som hjälper våra kunder att ständigt utveckla sina kunskaper och få ut det mesta möjliga av vår personalplattform Flex HRM.

Tillväxt i personalstyrka var redan från början ett strategiskt mål för Flex Services. Björn Jareblad:

– Tidigt satte vi upp konkreta strategiska mål och ett av dessa var att vi skulle rekrytera en person per kvartal. Det blev en tillräcklig utmaning i tillväxttakten, utan att tumma på kvaliteten i onboardingen. Att vi blev många lönespecialister och konsulter på kort tid skulle ge oss förutsättningar att bygga upp trygghet för både kunder och personal. Därför fokuserade vi på att rekrytera den bästa kompetensen och hålla ett högt tempo, att omsättningen sköt i höjden och kunderna strömmade in var såklart en bonus som vi är jättestolta över.

Om framtidsplanerna och strategin framåt säger Björn Jareblad:
– Vi fortsätter på inslagen väg, att bygga vidare på vårt helhetskoncept där vi har full kontroll över både produkt och lönetjänster samt all kompetens inhouse. Framtiden ser mycket lovande ut och vi känner att vi har all anledning att lägga ribban ännu högre framöver – målet är en tredubblad omsättning före utgången av 2021.

Relaterade inlägg