Flex informerar

Flex i ny förpackning – snart är det dags!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flex i ny förpackning – snart är det dags!</span>

Spännande saker är på gång! Alldeles snart lanserar vi på Flex Applications en splitterny hemsida och grafisk profil. Nyfiken? Vi tänkte väl det! Detaljerna håller vi på lite till, men några grejer kan vi hinta om redan nu. Spana in!

Vi byter ut våra färger helt och hållet

Vi säger bye bye till vår gamla Flex-orange och hej och välkommen till en helt ny färgpalett. Själva tycker vi att det är den perfekta mixen mellan å ena sidan tidlöst och sobert, å andra sidan djärvt och modernt. Vi hoppas att du kommer hålla med!

Vår nya logga kommer se helt annorlunda ut

Vår nuvarande logga har hängt med sedan urminnes tider (2015 för att vara exakt). Hög tid för något nytt med andra ord! Namnet Flex behåller vi så klart, men i en förpackning som andas mer premium, mer tech och mer modernt.

Hemsidan görs om – och det rejält

Just nu jobbar vi för fullt med att få den nya designen på plats i alla Flex kanaler: sajt, nyhetsbrev, sociala medier, annonsering och mycket mer. Men inte nog med det: vi passar också på att möblera om rejält bland menyer, sidor och knappar på vår webbplats. Målet: att tydliggöra vårt erbjudande och samtidigt hjälpa dig som besökare att hitta det du söker så snabbt och smidigt det bara går.

Nyfiken på när det är dags?

Jobb pågår som sagt, och det är mycket som ska klaffa innan vi törs ropa hej. Men vad vi vågar lova är att vi inom några veckor kommer att kunna berätta (och visa) betydligt mer. Så för dig som är nyfiken: håll utkik här på sajten, i våra sociala kanaler och i utskick från oss!

Relaterade inlägg