Pressmeddelanden

Flex Applications startar upp i Danmark

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flex Applications startar upp i Danmark</span>

Örebroföretaget Flex Applications är en av de ledande leverantörerna i Sverige inom området webbaserade system för personaladministration. Nu förstärker man sin nordiska närvaro genom att starta upp ett nytt dotterföretag, Flex Applications Denmark Aps.

Flex Applications utvecklar, säljer och implementerar sin egen mjukvara Flex HRM - ett komplett och sömlöst personalsystem som innehåller allt ett företag behöver för sin personaladministration: tidrapportering, resor och utlägg, bemanningsplanering, projektrapportering, löneutbetalning och stöd i hr-processer. Koncernen Flex Applications har sedan tidigare dotterbolagen Flex Applications International AS med kontor i Oslo, och Flex Services AB som erbjuder tjänster inom lönehantering och är beläget i Örebro. Kontoret i Köpenhamn blir det andra kontoret som öppnas utanför Sveriges gränser.

Vegard Tjomsland tillträder VD-posten

Det nya bolaget i Danmark kommer att drivas av Vegard Tjomsland som fram till nu varit knuten till Flex Applications International. Vegard tillträder rollen som VD för Flex Applications Denmark ApS: – Nu har våra produkter även nått den danska marknaden och fler och fler upptäcker fördelarna med en komplett webbaserad HRM-lösning. Eftersom antalet användare av Flex HRM i Danmark växer så snabbt ser vi det som ett naturligt nästa steg att etablera oss i landet och kunna tillgodose våra kunders behov på plats.

Alla i Norden ska ha möjlighet att använda Flex system

Flex Applications har under många år arbetat med att anpassa produktportföljen till de nordiska ländernas lagar och regelverk. Etableringen i Danmark kommer föra med sig ytterligare vidareutveckling och anpassning av funktionaliteten för att uppfylla behoven hos danska bolag och nordiska koncerner. Vegard Tjomsland: – Vi kommer att finnas på plats i Danmark för att kunna hjälpa både befintliga och nya kunder med vår expertis. Vår målsättning är att alla nordiska företag ska ha möjlighet att använda sig av våra flexibla HRM-lösningar. Oavsett land ska man kunna dra nytta av vår helhetslösning för HRM. Och då underlättar det såklart om vi finns där våra användare finns.

Presskontakt Vegard Tjomsland

Relaterade inlägg