Flex informerar

Ett marknadsledande företag med härlig gemenskap

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Ett marknadsledande företag med härlig gemenskap</span>

Flex Applications grundades 1990 med visionen att ta fram personalsystem för att effektivisera verksamheten och personaladministrationen. Idag är vi en av de ledande leverantörerna av system för personaladministration med kontor på sju olika orter. Vad som händer framöver kan bara framtiden visa. Kanske är du en del av den?

Vi erbjuder våra kunder en gedigen produktportfölj med kompletta och användarvänliga system för reseräkningar, bemanning, tid, lön och övriga HR-stöd. Idag använder över 7000 företag en eller flera av våra produkter eller tjänster – något vi tror grundas i vår lyhördhet för kundens önskemål och synpunkter. Vår ambition är därför att med hjälp av våra engagerade medarbetare erbjuda förstklassig support som präglas av tillgänglighet och serviceanda. Men hur är det egentligen att arbeta med support på Flex Applications? Låt oss berätta!

Inte en enda tråkig dag

Flex Applications kännetecknas av en härlig gemenskap och stora mängder skratt. Hos oss är det högt i tak och vi hjälper varandra att utvecklas. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. En av våra medarbetare på supportavdelningen, Madelene Westergren, sätter ord på sin vardag: “Att arbeta på Flex Applications är otroligt roligt. Det är en fantastisk kombination av att sätta sig in i ett problem ena stunden och skratta så jag gråter i nästa. En dag på Flex är helt enkelt aldrig tråkig!”

En fantastisk laganda

Men det är inte bara alla goda skratt som kännetecknar oss på Flex Applications, vi jobbar också ständigt med att upprätthålla sammanhållningen – tillsammans är vi som starkast. Oberoende av position eller avdelning. Vår Supportspecialist på försystem, Isabella Reali Holmberg, berättar vidare: “Lagandan är verkligen något som utmärker Flex Applications. Varje medarbetare är en viktig pusselbit och tillsammans skapar vi en enastående helhet.”

Madelene instämmer med Isabella och lyfter även hon lagandan när hon talar om företagskulturen. “Alla på företaget har samma mål – alla vill göra ett bra jobb och ge våra kunder bästa möjliga service. Med gemensamma mål och en omfattande laganda blir det naturligt att hjälpas åt, både inom avdelningen och hela företaget.”

Utvecklande arbetsuppgifter

Vi ger våra anställda möjligheter att arbeta med en pålitlig produktportfölj bestående av kraftfulla, moderna och stabila system från en dominerande aktör på marknaden. Detta gör att arbetsuppgifterna är både varierande och stimulerande; något som dessutom banar väg för personlig utveckling. Arbetsuppgifterna innefattar allt från att ansvara för användarsupport för våra kunder till att utföra funktions- och kvalitetstester av våra system.

Att arbeta på vår supportavdelning innebär att äga sitt eget ärende från start till slut, från att det mottagits från en kund till en slutlig lösning levererats. Felsökningar och större utredningar förekommer i arbetet, därtill är de mindre omfattande uppgifterna lika viktiga – exempelvis förklaring av hur en viss funktion används. Vi tycker att varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och därmed bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

“Att arbeta som Supportspecialist på Flex Applications är både omväxlande och utmanande. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet är givande. Att dessutom få arbeta med en produkt som man verkligen tror på och kan stå bakom gör att man alltid ger sitt lilla extra!”

Isabella Reali Holmberg

 

“Att arbeta med support är något jag brinner för. Jag älskar både variationen och utmaningen. Att dessutom få skapa givande relationer med våra trevliga kunder är en fantastisk bonus.” 

Madelene Westergren

En trygg och omtänksam arbetsgivare

Med våra medarbetare i fokus jobbar vi ständigt för en trivsam arbetsmiljö. Inte bara för att gynna den anställde, men också hela verksamheten. Vi tror så här: att känna sig trygg på arbetsplatsen är nyckeln till framgång. Det vill vi alltid erbjuda våra anställda. Med hjälp av förmånsportalen Benify som vi är anslutna till kan vi bland annat erbjuda rabatter och erbjudanden till våra anställda. Därtill erbjuder Flex Applications:

• Generös friskvård

• Flexramar

• Möjlighet till distansarbete i viss mån

• Mobiltelefon

Utöver detta ser vi alltid till att bjuda på roliga julbord, personalfester, kickoffs – ja till och med skärmglasögon! Här finns något som passar alla, en trygghetsfaktor värd att nämna. Madelene berättar vidare om hennes upplevelse om företagets trygghet: “Ett av Flex Applications ledord är trygghet och det är något de verkligen lever upp till. Flex är på så sätt verkligen en arbetsplats att trivas på."

Relaterade inlägg