Pressmeddelanden

Linda Tesell ny produktchef på Flex Applications

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Linda Tesell ny produktchef på Flex Applications</span>

För att möta upp den stora efterfrågan på smarta digitala lösningar som automatiserar och avlastar HR-arbetet förstärks Flex Applications med en ny produktchef för sitt HR-system Flex HRM Employee.

Linda Tesell, som tidigare haft rollen applikationskonsult på Flex Applications tillträder, sin nya tjänst den 15 mars. – Det känns otroligt roligt och spännande att få vara del av vår fantastiska utvecklingsavdelning. HR-processer är verkligen något jag brinner för så det ska bli spännande att vara med och utveckla just Flex HRM Employee, säger hon. Med sig i bagaget har Linda både teoretiska och praktiska erfarenheter av HR-processer och de dagliga utmaningar som förekommer i HR-administratörens arbete.

– Från början är jag utbildad personalvetare vid Örebro Universitet. Därefter har jag arbetat i olika roller och branscher innan jag för fem år sedan hamnade på Flex Applications. I min roll som applikationskonsult har jag varit med och rott flera stora projekt iland och med utgångspunkt i HRM Employee strukturerat och effektiviserat företagens HR-processer. Jag har också under åren varit ett bollplank till min företrädare Rickard Israelsson, förklarar hon.

Användarvänlighet i fokus i den framtida utvecklingen av Flex HRM Employee

Såhär beskriver Linda Tesell sina framtidsplaner när det gäller vidareutvecklingen av Flex HRM Employee: – Jag vill fortsätta satsa ännu mer på användarvänligheten, det ska vara enkelt och intuitivt. Sedan finns det många delar som man som företag behöver stöd för när det gäller HR-processer, så det kommer jag ha som utgångspunkt och sedan utveckla produkten utefter det, säger hon.  

Kontakt: Björn Jareblad, CEO bjorn.jareblad@flexapplications.se

Relaterade inlägg