Flex informerar

Välkommen Karin Svedberg – ny konsultchef!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Välkommen Karin Svedberg – ny konsultchef!</span>

Vi på Flex är glada och stolta över att få presentera vår nya konsultchef – säg hej och välkommen till Karin Svedberg! Hallå Karin och grattis till tjänsten som Flex nya konsultchef! Hur känns det?

– Tack! Jo, det känns spännande, utmanande och jag antar rollen med ödmjukhet. Vi har ett fantastiskt konsultgäng så det ska bli roligt att utvecklas tillsammans framöver.

Du har ju haft flera andra roller här på Flex, kan du berätta lite om det? – Jag började på Flex för 8,5 år sedan. Min roll då var implementationskonsult på Time och Travel. Sedan utökades det med Employee när det kom och senare också Payroll. Sedan cirka 3 år har jag också jobbat som applikationsspecialist inom lön. Under mina år har jag jobbat med utbildning, stöttat i projektledning och även konsultbokningen.

Kan du säga något om dina planer för konsultavdelningen?
– Vi har många nya utmaningar framför oss, vilket känns väldigt roligt. Vi tittar bland annat på ett projektledarsystem som ska underlätta för våra projektledare. Jag önskar också jobba tight med andra avdelningar inom företaget för att ett gemensamt arbete ska leda till mer flexibla resurser. Sedan vill jag även se över vårt arbete med manualer till våra kunder och även till oss själva så att kunden och vi på ett enklare sätt ska hitta rätt information när de/vi behöver vägledning. Dessutom vill jag tillsammans med utveckling korta implementeringstiderna för våra system genom smarta arbetssätt och innovativa lösningar.

Nu är vi riktigt nyfikna på om du har någon dold talang eller specialintresse som du vill dela med dig av?
– Jag har min löpning som jag kämpar på med! Som 52-åring gäller det att hänga i för att kroppen ska vara fortsatt pigg. Stockholm Marathon den 3:e juni är mitt mål just nu. Mina två tvillingsöner på 22 år är också anmälda. De går på ungdomliga meriter medan jag har fått skaffa mig en löpcoach och tränat under ett år.... På fritiden hänger jag även gärna i padelhallen. Dolda talanger – ja, Rubiks kub kan jag!

Något övrigt du vill tillägga? – Flex är ett fantastiskt företag och jag har från början sagt att jag ska pensionera mig på Flex! Vi är ett lösningsorienterat och sammansvetsat team där det är en självklarhet att stötta varandra.

Då önskar vi dig lycka till Karin – både i din nya roll som konsultchef och på Stockholm Marathon den 3:e juni!

Relaterade inlägg