Flex programvaror

En enklare och roligare lönerevision!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >En enklare och roligare lönerevision!</span>

Med tillägget Lönerevision i Flex HRM Employee får du stöd genom hela lönerevisionsprocessen. Från skapande av potter och chefernas arbete med att sätta nya löner, till granskning, godkännande av lönerna och slutligen verkställande och export till lönesystemet. Flex HRM gör arbetet med lönerna lekande lätt. 

Flexibelt

Du kan själv välja vilka granskningssteg du vill använda och skräddarsy behörigheterna för de olika rollerna i organisationen.

Smarta kontroll- och uppföljningsverktyg

Flex HRM hjälper dig att hålla koll på att fackens krav på minsta löneökning efterlevs och att organisationens budget för lönerevision inte överskrids. Du kan också enkelt jämföra lönenivåerna mellan män och kvinnor och hur de påverkas av lönerevisionen. Ett smidigt verktyg i företagets arbete för jämställda löner!

Lättanvänt

Ett intuitivt grafiskt gränssnitt gör det enkelt att se vilket skede lönerevisionen befinner sig i och vilka moment som återstår. Gör lönearbetet både enklare och roligare!

Relaterade inlägg