BDO i Norge väljer Flex HRM

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >BDO i Norge väljer Flex HRM</span>

BDO är sedan flera decennier tillbaka ett välkänt namn inom revisions- och redovisningsbranschen med verksamhet över hela världen. I jakten på ett heltäckande personalsystem att erbjuda sina kunder föll valet, efter en hel del letande, på Flex HRM.

I Norge är BDO branschledande och erbjuder sina kunder rådgivning och hjälp inom redovisning och revision. Andreas Vik är delägare i BDO Norge och har ansvarat för upphandlingen av ett personalsystem:

– Vi såg behovet av en mer uppstyrd personaladministration hos flera av våra kunder och vi på BDO vill självklart finnas där för att hjälpa dem att få bättre koll på det området. Arbetet med att införskaffa ett personalsystem har varit omfattande. BDO tittade på ett tiotal system innan de fick upp ögonen för Flex HRM. Andreas Vik säger att det framförallt var tre områden där Flex lösning stack ut.

– Vi upplever att det är ett väldigt användarvänligt system och i jämförelse med de andra system vi tittat på är Flex HRM mycket lättanvänt. För oss är det också viktigt att systemet kan användas av både små och stora företag och där gör Flex verkligen skäl för sitt namn, det är flexibelt och anpassningsbart. Sist men inte minst behövde vi ha ett 100% molnbaserat system som stödjer alla de viktiga HR-processerna. Där känner vi oss trygga med Flex. BDO har många kunder som är intresserade av HR-stöd, och räknar med att kunna sätta flera i drift med Flex HRM inom en snar framtid.

– Vi tycker att det är roligt att få visa Flex HRM för våra kunder eftersom det är en produkt som blir väldigt väl mottagen, avslutar Andreas Vik.

Miran Dennerqvist, ägare och VD (fram till 2019) på Flex Applications:

– Norge är en spännande marknad för oss och en målmedveten satsning då ambitionen på sikt är att expandera över hela Norden. Vi ser verkligen fram emot samarbetet med BDO.   

Vi tycker att det är roligt att få visa Flex HRM för våra kunder eftersom det är en produkt som blir väldigt väl mottagen

Om BDO Norge

BDO är ett konsultbolag som skapar trygghet, tillit och välstånd för de verksamheter genom revision, redovisning, rådgivning och advokattjänster. Med 1450 anställda och 70 kontor över landet verkar vi nära inpå det lokala näringslivet. Vi är en del av ett världsomspännande BDO-nätverk med 67 000 anställda i 160 länder. 

 

 

Relaterade inlägg