Flex informerar, Flex programvaror

Slipp utläggskaoset – testa kvittotolkning!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Slipp utläggskaoset – testa kvittotolkning!</span>

Trassel med reseräkningar och borttappade kvitton – det är ett stående inslag för många som reser och har utlägg i jobbet. Skulle du vilja förenkla din reseräkningshantering, spara tid och minska risken för fel? Då är kvittotolkning med en digital kvittotjänst, som Flex HRM Travel, din bästa vän.

Är administration av kvitton och reseräkningar inte en av dina favoritsysslor? Faktum är att det varken behöver vara särskilt svårt eller tidskrävande. Låt en app analysera dina kvitton och se till att alla dina uppgifter hamnar rätt i reseräkningen – och en stor del av jobbet är redan gjort.

Kvittotolkning sparar tid och huvudvärk

Sitter du i taxin på väg hem från ditt kundbesök? Passa på att ta fram din mobil, fota kvittot från lunchen du just hade och bifoga det till din reseräkning. Fördelarna med en smidig digital hantering av resor och utlägg är många. Genom att löpande föra in dina utlägg i appen undviker du växande kvittohögar på skrivbordet – och sparar både tid och huvudvärk i slutet av månaden. Det blir också mindre risk för fel när antalet manuella moment minimeras. Dessutom gör du dig populär hos löneavdelningen som får in allt underlag snyggt och komplett.

Såhär enkelt är det i Flex HRM Travel

  1. Fota ditt kvitto med mobilen

  2. Systemet skannar av kvittot

  3. Datum, belopp, moms med mera förs automatiskt in på rätt ställe i reseräkningen

  4. Du tar en snabb koll att allt ser korrekt ut

Klart! Dags att sätta ett stopp för kvittotrasslet en gång för alla? Kontakta oss gärna om du vill veta mer om denna (och alla andra smarta funktioner) i vårt webbaserade reseräkningssystem.  Flex HRM Travel.   

Relaterade inlägg