Pressmeddelanden

Nasjonalmuseet i Norge väljer Flex HRM

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Nasjonalmuseet i Norge väljer Flex HRM</span>

I juni 2022 slår Nasjonalmuseet upp sina portar i Oslo – och blir därmed Nordens största konstmuseum. När verksamheten skulle investera i ett nytt HRM-system gjordes en grundlig genomgång av marknaden. Valet föll i slutändan på den webbaserade helhetslösningen Flex HRM.

Nasjonalmuseet var bland annat i behov av en lösning för tidrapportering och bemanning, och i hård konkurrens mellan olika leverantörer var det Flex HRM som intog förstaplatsen. Ole Henrik Brinchmann och hans kollegor på Nasjonalmuseet gjorde följande bedömning av anbud och presentation från Flex Applications:

– Efter att ha granskat och bedömt lösningsbeskrivningen och demon av systemet ansågs Flex Applications erbjuda den lösning som totalt sett bäst mötte museets behov. Även på övriga kvalitativa tilldelningskriterier fick Flex Applications höga poäng bland de inkomna anbuden med en bra plan för implementering och drift/support.

Sammantaget kom Flex Applications med det bästa erbjudandet

Ole Henrik Brinchmann:
– Priskriteriet baserades på en utvärderingssumma med etableringskostnader och licenskostnader under en 5-årsperiod. Här presenterade Flex Applications ett konkurrenskraftigt pris. Sammantaget kom Flex Applications med det bästa erbjudandet och är därför vinnaren.

– En separat utvärdering av olika HR-system gjordes också och även här gick Flex Applications ut som segrare mot sina konkurrenter. Efter att ha granskat och bedömt lösningsbeskrivningen demo av lösningen,  implementeringsplanen och lösningen för drift och support kom Flex Applications bäst ut på kvalitetskriterierna. Vi tackar för förtroendet från Nasjonalmuseet och ser fram emot ett trevligt samarbete!

Kort om Nasjonalmuseet

År 2003 slogs Nationalgalleriet, Konstindustrimuseet, Arkitekturmuseet och Museet för samtidskonst samman till det som idag heter Nasjonalmuseet . Sommaren 2022 öppnar museet i nya lokaler i Oslo. Med en yta på 54 000 kvadratmeter och cirka 5 000 verk för utställning blir det Nordens största konstmuseum.  Museet kommer att visa ett antal utställningar med presentation av norsk och utländsk konst, arkitektur och design.

Relaterade inlägg