Flex informerar, Flex programvaror

Flex Applications lanserar e-signering via Scrive

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Flex Applications lanserar e-signering via Scrive</span>

Flex Applications har nu glädjen att välkomna Scrive som ny partner för e-signering. Med den nya integrationen till Scrive kan du som arbetsgivare digitalisera och automatisera arbetet med avtal och andra dokument – och få en enkel, trygg och effektiv hantering för alla parter.

I HR-systemet Flex HRM Employee tar du som chef eller HR-ansvarig snabbt och smidigt fram skräddarsydda anställningsavtal, sekretessavtal, blanketter och andra viktiga dokument. Därefter kan du skicka dokumentet för e-signering via en sömlös koppling till Scrives molntjänst. På så sätt är underskriften fixad på nolltid utan att ni behöver ses fysiskt.

Autentisering ökar tryggheten

Alla parter jobbar i ett och samma gränssnitt och kommer åt sina dokument var de än befinner sig. För ökad säkerhet kan ni välja att mottagaren måste autentisera sig via BankID eller annan typ av e-legitimation innan de kan öppna ett dokument. Som chef eller personalansvarig har du en översikt över både pågående och signerade dokument – så att du alltid har full koll på status. Du kan också ställa in automatiska notiser och påminnelser för den som ska signera.

Linda Tesell, Product Manager på Flex Applications, välkomnar det nya samarbetet

– Vi har sett att allt fler arbetsgivare efterfrågar digitala lösningar som snabbar upp processen kring avtal och andra viktiga dokument. Därför känns det jätteroligt att välkomna Scrive som partner och kunna erbjuda våra användare ett smidigt och säkert sätt att hantera signeringsprocessen direkt i Flex HRM Employee.

Även Viktor Wrede, vd på Scrive, ser fram emot samarbetet med Flex Applications: – Vi är glada och stolta över att Flex Applications har valt Scrive för e-signering och identifiering. Tillsammans skapar vi en digital HR-funktion och hjälper fler att leverera bättre kund- och användarupplevelser, säger han.

Underlättar vardagen för chefer, HR och medarbetare

En digital hantering från start till mål gynnar hela verksamheten: – Bättre medarbetarupplevelse – Effektivare process för chef och administratör – Alla dokument och avtal samlade på ett ställe – och åtkomliga var ni än befinner er – Säkra autentiseringslösningar minimerar risken för obehörig åtkomst – Automatiska påminnelser förenklar samarbetet

Redo för en smartare avtalshantering? Vi hjälper dig!

För att komma igång med e-signering via Scrive behöver du ha Flex HRM Employee med modulen för e-signering (tillhandahålls utan kostnad från Flex). Du behöver också teckna ett separat avtal med Scrive. Varmt välkommen att kontakta oss på Flex om du har några funderingar.

Redo för Scrive redan nu? Läs mer om hur du kommer igång i tre enkla steg och skicka din intresseanmälan här.

Om Scrive

Scrive grundades 2010 och blev snabbt en ledare inom digitalisering. Idag använder företag över hela världen Scrive för att automatisera sina dokument- och avtalsprocesser med lösningar som drivs av elektronisk signatur och identifiering. Scrive guidar företag i alla storlekar genom onboarding- och signeringsprocesser och hjälper till att skapa bättre kundupplevelse, säkerhet, efterlevnad och datakvalitet. Scrive har sitt huvudkontor i Stockholm och stöds av Vitruvian Partners och har idag över 200 anställda.

Relaterade inlägg