Emanuel Niska


Systemutvecklare

I samband med att jag 2015 blev färdig med mina studier i systemvetenskap på Örebro Universitet så var det en studiekompis som uppmärksammade mig på att Flex sökte systemutvecklare. Jag tog tillfället i akt och sökte direkt. Nu är jag är systemutvecklare på Flex och jobbar främst med vårt system för tidredovisning, men även en del med rapporter i de övriga systemen.

I mitt jobb är ingen dag den andra lik. Det är hela tiden nya utvecklingsprojekt att ta sig an. Detta innebär att det är stor variation i arbetsuppgifterna och det är bland annat det som gör arbetet på Flex så intressant. Stimulerande och varierande arbetsuppgifter är viktigt för mig. Jag möter dagligen utmaningar i form av att lösa problem på bästa sätt utefter ett användarperspektiv samtidigt som man måste ta hänsyn till prestanda och teknik.
Jag gillar den typen av växlingar som arbetet som systemutvecklare innebär, där man går från att ge instruktioner till en dator till att resonera fram de optimala lösningarna på ett komplicerat problem tillsammans med andra utvecklare eller projektledare.

Det bästa med Flex Applications är garanterat medarbetarna. Ett skönare gäng att jobba med får man leta efter!

Expertområde

KONTAKT