Vill du också bli en Flexare?

Jobba hos oss

Är du intresserad av ett stimulerande och varierat arbete i ett växande företag? Vill du arbeta tillsammans med marknadens vassaste och trevligaste kollegor? Då har du kommit rätt! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta personer som kan komplettera vår laguppställning. Kika bland våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan. Skriv vad din ansökan gäller, ex HR-konsult, Systemutvecklare eller Kundsupport.

Lediga tjänster

Flex Applications söker ständigt nya hungriga medarbetare inom bland annat systemutveckling, kundsupport, försäljning och projektledning för att tillsammans med dessa kunna erbjuda en anpassad och integrerad lösning. Även om vi inte har någon tjänst inom ditt område utannonserad är du välkommen att skicka en spontanansökan. Skriv vad din ansökan gäller, ex HR-konsult, Systemutvecklare eller Kundsupport.

Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete

På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter

Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag så satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.

Centrala kontor

Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter till att ta sig till med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.

Förmåner

Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig.
Flex månar om dig som anställd!

Korta beslutsvägar

På Flex går det ofta undan. Vi har snabba beslutsvägar och ser mycket positivt på engagemang och egna initiativ.

Gemenskap

En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans. Vi har en årlig flerdagars-kickoff - höjdpunkten enligt många. Andra trevligheter är korpfotboll, innebandy, personalfester och självklart en hel del spontana after works.

Examensarbete och praktik

Varje år tar vi emot ett antal personer direkt från universitetet som gör sina examensarbeten eller systemutvecklingsprojekt hos oss.. Ett flertal av dem har genom åren stannat kvar och fått fast tjänst efter avslutade studier. Läs om Robin här nedan, som började sin karriär som ex-jobbare hos oss.

"Flex Applications var det företag som både kändes som en stabil arbetsgivare med en bra produktportfölj, samt att projektet framförallt verkade roligt!"

- Robin Andersson
KONTAKT