Information om Flex utbildningar

Till varje utbildning finns ett anmälningsformulär som du använder för att anmäla dig till utbildningen. När din anmälan har skickats får du ett e-postmeddelande som bekräftar att vi registrerat din anmälan. Du kan anmäla flera deltagare till samma kurs. Ange eventuella uppgifter om märkning vid fakturering i rutan för Övrigt. Vid frågor om din bokning av utbildning eller annan kundaktivitet kontakta kurser@flexapplications.se.

Praktisk information

Våra utbildningar hålls via Univid, Google Meet eller Teams. I din bokningsbekräftelse ser du vilken plattform som gäller. Koppla upp dig någon minut innan så att utbildningen kan starta på utsatt tid.

Kallelse

Ungefär en vecka innan utbildningstillfället skickar vi en kallelse med e-post som innehåller inloggning och andra praktiska detaljer.

Avbokning

Eventuell avbokning måste göras senast tre dagar innan utbildningstillfället, annars utgår full debitering. Du har rätt att överlåta din plats till en kollega. Meddela i så fall detta så att vi har rätt namn och telefonnummer på deltagaren.

Inställd utbildning

Flex reserverar sig om en utbildning blir inställd vid för få anmälningar. Meddelande skickas ut en vecka innan kurstillfället.