Hela personalsystemet i en app med Flex HRM Mobile

Var som helst och när som helst! Med vår app Flex HRM Mobile får dina medarbetare full kontroll på sina scheman, tidrapporter, reseräkningar och kollegor direkt i sina mobiler.

 

Läs vår broschyr Kontakta mig och berätta mer!

Ha kontoret på fickan!

Är du mycket på språng i tjänsten? Med Flex HRM Mobile kan du utföra jobbet oavsett var du befinner dig. Du och dina medarbetare får därmed en enklare vardag med full kontroll över arbetstiden och möjlighet att rapportera tid och registrera reseräkningar oavsett geografisk plats. Du som är chef kan snabbt och smidigt attestera tidrapporter, frånvaroansökningar, reseräkningar och tillsätta personal till de arbetspass som de önskar, direkt från mobilen.

Lönespec direkt i mobilen

Att se sin lönespecifikation direkt på startsidan i HRM eller i mobilen sparar både tid, papper och miljö. Dessutom har du alla gamla lönespecifikationer samlade på samma ställe. Säkert och GDPR-optimerat!

Tidrapportera i mobilen

Flex HRM Mobile ger dig alltid tillgång till din tidrapport. På samma sätt som du och dina medarbetare kan registrera sina tider i HRM Time kan hela tidrapporten hanteras i mobilappen. De arbetade timmarna kan också fördelas på exempelvis projekt och kunder. Kostnaderna kan sedan markeras för vidare fakturering. Konsulter, hantverkare och andra anställda som ofta är på språng kan nu registrera sina timmar löpande i mobilappen så snart arbetet är gjort och därmed få en effektivare arbetsvardag.

Full översikt över ditt schema

Du har alltid tillgång till ett detaljerat arbetsschema och full inblick i den registrerade tiden - både per dag och för hela perioden. Detta garanterar att du och dina medarbetare har kontroll över tidrapporten och får en bra överblick över exempelvis semester, sjukfrånvaro, övertid, flexsaldo och lediga dagar.

Exakta tider med registrering i appen

Rapportera tid via din mobil eller surfplatta och få en snabbare och mer exakt tidregistrering. Ni bestämmer själva vilka anställda som ska kunna registrera tider och på vilka geografiska platser det ska vara möjligt. Du kan också styra hur tidigt eller sent det ska vara möjligt att registrera utan att det ger någon avvikelse i tidrapporten.

Ansök om frånvaro i mobilen

Ansök om semester eller annan frånvaro direkt från Flex HRM Mobile. Blir du sjuk och ligger hemma kan du enkelt lägga in sjukfrånvaro via mobilappen. I Flex HRM Mobile får du också en perfekt översikt över tidigare godkänd och ansökt frånvaro. Du som är chef kan självklart också hantera frånvaroansökningar och godkänna eller avslå dessa.

Önska lediga pass

I Flex HRM Mobile kan du få en överblick över tillgängliga arbetspass och dina medarbetare kan själva lägga in önskemål om att få arbeta specifika pass. De kan också markera vilka arbetspass som de inte önskar tilldelas. Ett ökat inflytande över det egna arbetsschemat gynnar hela organisationen!

Komplett reseräkning

Registrera hela din reseräkning i Flex HRM Mobile. Liksom i Flex HRM Travel kan du göra en komplett reseräkning via din smartphone eller surfplatta. I körjournalen finns en smart funktion som hjälper dig att hämta aktuell plats med hjälp av platstjänster när du registrerar ort. Du kan självklart även lägga in utlägg och representationsutgifter, granska och klarmarkera reseräkningar samt stämma av kontokortstransaktioner.

Spela in din resa

Du kan spela in din bilresa och se på en karta var du har varit och vilka uppehåll du har gjort. När du nått ditt mål och stoppat din inspelning har du möjlighet att korrigera dina uppgifter. Med den här funktionen hjälper Flex HRM Travel dig att hålla reda på hur långt du har åkt. Du behöver bara kontrollera resan och spara.

Skanna och bifoga kvitton

I Flex HRM Mobile kan du även hantera elektroniska bilagor, exempelvis kvitton från restaurangbesök, parkerings- och färdbiljetter. Systemet har en inbyggd avancerad kvittotolk så att datum, belopp och moms automatiskt hämtas in på aktuellt utlägg när du tar foto av kvittot! Enklare kan det inte bli!

Perfekt för chefen

I Flex HRM Mobile kan du som är chef enkelt godkänna tidrapporter, frånvaroansökningar och reseräkningar oberoende av tid och plats. Dagar/Reseräkningar som har godkänts låses för ändringar. Som chef får du också en översikt över vilka anställda som önskar arbeta på lediga pass och vilket bemanningsbehov som finns på respektive pass. Det gör det enkelt att se vilka anställda som är tillgängliga och de lediga passen kan snabbt bemannas.

Tillgänglighet och kommunikation

I Flex HRM Mobile kan du se vilka av dina kollegor som är på arbetet, vilka som är sjuka, har semester eller annan typ av frånvaro. Du har också tillgång till en komplett kontaktlista och kan enkelt kommunicera med de anställda genom att klicka på någon av kontaktsymbolerna.

Dashboard för HR-nyckeltal

En sammanställning av viktiga nyckeltal presenterat på ett lättbegripligt och visuellt sätt. Med stapeldiagram, grafer, cirkeldiagram och mätare med grönt/gult/rött ljus ger dashboarden HR-chefer och företagsledning en blixtsnabb ögonblicksbild av verksamheten – direkt i mobilen. Exempel på data som går att ta ut är antal anställda, personalomsättning, anställningsformer, sjukfrånvaro och avgångsorsaker. All denna information hämtas automatiskt och sömlöst från olika ställen i Flex HRM.

Behöver du integrera ditt system med vårt?

Flex HRM går att koppla ihop med ett flertal olika försystem och eftersystem, exempelvis program för lön, bokföring och fakturering. Förutom dessa skräddarsydda kopplingar har vi också ett öppet API som gör det enkelt att integrera Flex HRM med i princip vilket annat system som helst.

Läs mer

Verkar vår lösning bra?

Ja, vi är faktiskt riktigt stolta över våra produkter. Kontakta gärna en av våra säljare.

Kontakt
KONTAKT