Flex programvaror

Reseräkning på autopilot!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Reseräkning på autopilot!</span>

Det ska vara enkelt att registrera sin reseräkning. Det är grunden i vår filosofi.

Miljöombyte och inspiration, nya bekantskaper och nya samarbetsmöjligheter. Att resa i jobbet kan vara fantastiskt på många sätt. Att rapportera in sin reseräkning i slutet på månaden: inte lika fantastiskt enligt de flesta. Att reseräkna behöver dock varken vara tidsödande eller krångligt – bara du tar hjälp av ett smart systemstöd.

Flex HRM Travel är reseräkningssystemet som sköter de flesta moment åt dig och hjälper dig att göra rätt med din reseräkning i alla steg. Du väljer bara vilken typ av resa du gjort (inrikes, utrikes, bilresa) och blir sedan guidad steg för steg i vilka uppgifter du behöver fylla i och i vilken ordning. Sen är det klart! Var och när du vill göra din reseräkning väljer du dessutom själv, eftersom allt du behöver finns samlat i mobilappen. Ett smart sätt att få undan jobbet direkt och inte behöva spara det till sedan.

Hantera din reseräkning digitalt och minimera risken för fel

Att ha ett modernt och användarvänligt reseräkningssystem innebär dessutom en trygghet både för resenären och löneavdelningen. Den anställde kan vara trygg i att inga moment missas och löneavdelningen kan se fram emot kompletta underlag i tid.

– För den som sitter med löneberedningen kapar man oerhört många timmar i arbete som annars skulle skötas manuellt. Det blir också säkrare för dig som löneadministratör eftersom du slipper sitta och knappa in allting. Oavsett hur duktig man är som administratör innebär all manuell hantering en viss risk för fel, säger Kasper Jareblad, Account Manager på Flex Applications.

Och tid är ju som bekant pengar. I snitt kostar det 300 kronor för ett företag att hantera en reseräkning. En enda! Om arbetet med reseräkningarna automatiseras och förenklas så långt det går kan du spara både pengar, tid och frustration.  Läs mer om HRM Travel.

Relaterade inlägg