Kurser & event

Här kan du läsa om och anmäla dig till kurser, årsskiftesdagar, Flexkonferenser och övriga aktiviteter som vi erbjuder. Anmäl dig till våra webbinarium och få en kostnadsfri genomgång av våra produkter. Kom även och träffa oss på HR-dagar och mässor. Vi har mycket att erbjuda dig. I kalendariet får du en överblick över alla våra aktiviteter. 

Upptäck nyheterna i Flex HRM!

Kostnadsfritt
Följ med när Evelina Andersson, Sales Coordinator på Flex, samlar våra produktchefer och kundansvariga säljare för en fullspäckad timme med nyheter och tips som förenklar vardagen på din arbetsplats!

The Power of Outsourcing: lönsammare processer – högre säkerhet

Kostnadsfritt
Vad finns det för risker med att fortsätta lönearbetet i samma spår som idag? Vilka är utmaningarna med att ha lönehanteringen in-house, och vad kan ni vinna på att outsourca lönearbetet? Häng med när Evelina och Sonny från Flex Applications bjuder in till ett kostnadsfritt webinar för dig som vill veta mer om fördelarna med löneoutsourcing.

All personaladministration i ett och samma system – det här är Flex HRM

Kostnadsfritt
Är du och dina kollegor trötta på data och verktyg som är spridda i flera olika system? Vill ni automatisera bort krånglig och tidskrävande administration och få en smidigare arbetsdag? Häng med när Evelina, Sales Coordinator på Flex, berättar om hur vår helhetslösning Flex HRM kan underlätta vardagen för både chefer och medarbetare!

Enklare lönekartläggning med Flex Applications

Kostnadsfritt
Har du frågetecken kring lönekartläggningen som skulle behöva rätas ut? Eller vill du bara få lite mer på fötterna kring ämnet? Evelina Andersson håller ett kostnadsfritt halvtimmeswebinar där hon går igenom vad en lönekartläggning är och hur du på bästa sätt lägger upp arbetet i er verksamhet.

Hybridarbete: en självklarhet eller oklarhet?

Kostnadsfritt
Missa inte när vi ger våra bästa tips på hur du som chef skapar engagemang på distans, sätter tydliga ramar utan att tumma på anställdas frihet och hur du förenklar den nya hybrid-vardagen med Flex HRM!

Flex HRM Payroll Steg 1 – Arbetsflödet

3.390
Lär dig grunderna i Flex HRM Payroll. Vi går igenom arbetsflödet för lönehanteringen och tipsar om hur du bäst utnyttjar systemets möjligheter. Kursen hålls på en generell nivå där vi går igenom det typiska arbetsflödet och visar de funktioner som flest kan ha användning för.

Flex HRM Payroll Steg 2 – Fördjupning

3.390
På fortsättningskursen fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna i Flex HRM Payroll. Vi går bland annat igenom personregistret, lönearter, frånvaroorsaker, importer och ett urval av systemets rapporter.

Flex HRM Time, två dagar – webbkurs

7.900
Lär dig grunderna i tidrapportering i HRM Time och HRM mobile. Detta gör vi genom att gå igenom hela arbetsflödet, från tidrapportering, attestering och granskning till överföring av transaktioner till lönesystem.

Flex HRM Employee, två dagar – webbkurs

7.900
Lär dig grunderna i Flex HRM Employee. Vi går teoretiskt och praktiskt igenom arbetsflöden och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar programmets möjligheter vad gäller t.ex. onboarding/offboarding, kompetenshantering, HR-blanketter och medarbetarsamtal.

Webbkurs i årsskiftet Flex Lön (Classic)

2.290
Behöver du hjälp med årsskiftesrutinerna i Flex Lön? Vi hjälper dig!

Flex Lön (Classic) grundkurs – webbkurs

3.390
Lär dig grunderna i Flex Lön. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar systemets möjligheter.

Rapporter & Statistik i Flex HRM – webbkurs

2.490
Vill du fylla på med tips och matnyttiga kunskaper som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av rapport- och statistikfunktionerna i Flex HRM? Då är detta rätt kurs för dig!

Flex Lön (Classic) fortsättning – webbkurs

3.390
På fortsättningskursen för Flex Lön fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna.

Webbkurs i årsskiftet HRM Payroll

2.290
Behöver du hjälp med årsskiftesrutinerna i HRM Payroll? Vi hjälper dig.

Personal & Chef

Kostnadsfritt
Träffa oss på Personal & Chef! Årets teman är hela medarbetarresan på samma plats, vilket genomsyrar såväl program som mässgolv. Kom gärna förbi och heja på oss i monter Q:07.

HR-systemdagen

1000 kr inkl. moms
Träffa oss och Sveriges alla ledande leverantörer och se deras system. Här samlas Sveriges ledande leverantörer av systemstöd inom HR- och Personalsystem. Självklart så är Flex Applications på plats!

HR-Dagarna

Kostnadsfritt
Träffa Flex på en HR-Dag nära dig! Vi hälsar dig varmt välkomna till en heldag där du får möjlighet att träffa oss från Flex Applications och andra intressanta utställare. Mässan vänder sig till dig som arbetar med personalansvar på lite större företag. Här hittar du orterna på vår HR-turné!
KONTAKT