Kurser & event

Här kan du läsa om och anmäla dig till kurser, årsskiftesdagar, Flexkonferenser och övriga aktiviteter som vi erbjuder. Anmäl dig till våra webbinarium och få en kostnadsfri genomgång av våra produkter. Kom även och träffa oss på HR-dagar och mässor. Vi har mycket att erbjuda dig. I kalendariet får du en överblick över alla våra aktiviteter. 

Flex Lön (Classic) grundkurs – webbkurs

3.390
Lär dig grunderna i Flex Lön. Vi går igenom arbetsflödet och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar systemets möjligheter.

Rapporter & Statistik i Flex HRM – webbkurs

2.490
Vill du fylla på med tips och matnyttiga kunskaper som hjälper dig att få ut det mesta möjliga av rapport- och statistikfunktionerna i Flex HRM? Då är detta rätt kurs för dig!

Flex Lön (Classic) fortsättning – webbkurs

3.390
På fortsättningskursen för Flex Lön fördjupar vi oss i några av de mest använda funktionerna.

Flex HRM Employee, två dagar – webbkurs

7.900
Lär dig grunderna i Flex HRM Employee. Vi går teoretiskt och praktiskt igenom arbetsflöden och tipsar om hur du på bästa sätt utnyttjar programmets möjligheter vad gäller t.ex. onboarding/offboarding, kompetenshantering, HR-blanketter och medarbetarsamtal.

Flex HRM Time, två dagar – webbkurs

7.900
Lär dig grunderna i tidrapportering i HRM Time och HRM mobile. Detta gör vi genom att gå igenom hela arbetsflödet, från tidrapportering, attestering och granskning till överföring av transaktioner till lönesystem.

Personal & Chef

Kostnadsfritt
Träffa oss på Personal & Chef! Årets teman är hela medarbetarresan på samma plats, vilket genomsyrar såväl program som mässgolv. Kom gärna förbi och heja på oss i monter Q:07.

HR-systemdagen

1000 kr inkl. moms
Träffa oss och Sveriges alla ledande leverantörer och se deras system. Här samlas Sveriges ledande leverantörer av systemstöd inom HR- och Personalsystem. Självklart så är Flex Applications på plats!

HR-Dagarna

Kostnadsfritt
Träffa Flex på en HR-Dag nära dig! Vi hälsar dig varmt välkomna till en heldag där du får möjlighet att träffa oss från Flex Applications och andra intressanta utställare. Mässan vänder sig till dig som arbetar med personalansvar på lite större företag. Här hittar du orterna på vår HR-turné!
KONTAKT