Nyhetsrum

Senaste nytt från Flex, varvat med inspiration, artiklar och kundintervjuer.

Lediga tjänster

Vi söker en lönespecialist till vår programsupport

16 november, 2023

Är du lösningsorienterad, pedagogisk och trivs med mycket kundkontakt? Vill du vara med och göra skillnad i våra kunders vardag – tillsammans med ett trevligt gäng på ett stabilt och snabbväxande tech-bolag? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten

Vår kundbas fortsätter stadigt att växa och därför söker vi nu en person som vill hjälpa oss att skapa fantastiska kundupplevelser som en del av vårt supportteam. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ge användarsupport till våra kunder i deras roll som löneadministratör. Du kommer att ta emot inkommande supportärenden via telefon och e-post, ansvara för prioritering av ärenden, göra grundläggande felsökningar och se till att alla ärenden avslutas. Kortare konsultuppdrag kan också förekomma. Du väljer själv om du vill sitta på vårt kontor i Örebro eller Stockholm.

Vad vi erbjuder
På Flex Applications är vi kända för vår fantastiska gemenskap och laganda. Entusiasm, kompetens och prestigelöshet är viktiga byggstenar i vår företagskultur. Med våra medarbetare i fokus jobbar vi ständigt för en trivsam arbetsmiljö och en sund balans mellan jobb och fritid. Vi tror så här: att må bra, känna sig trygg och att få utvecklas på jobbet är nyckeln till framgång – för dig, för företaget men också för våra kunder. Via förmånsportalen Benify kan vi bland annat erbjuda rabatter och erbjudanden till dig som anställd.

Utöver detta erbjuder vi även:
• Ett välstrukturerat onboarding-program
• Kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter
• Ett generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet till distansarbete i viss mån

Om dig

Är du noggrann, ansvarskännande och gillar problemlösning? Toppen! Det är precis en sådan person vi söker! För att trivas i rollen tror vi även att du har lätt för att lära, anpassar dig snabbt till nya situationer och kan hantera ett högt tempo i vissa perioder. Du har också en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Eftersom du möter både små och stora kunder med varierande kunskapsgrad och IT-vana är det viktigt att du har stor lyhördhet och god anpassningsförmåga. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med någon form av support är det ett extra plus.

Om oss

På Flex Applications jobbar vi engagerat mot samma mål. Vi ska leverera Sveriges bästa kompletta lösning för personaladministration med fokus på reseräkningar, bemanning, tid, lön och HR-system. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch. I dagsläget har vi cirka 9 000 företag och 700 000 användare som använder ett eller flera av våra system.

Att jobba på Flex

Ett roligt och utvecklande arbete
På Flex har vi varierande och stimulerande arbetsuppgifter, där varje del är lika viktig i vår strävan efter att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och bidra till en smartare och effektivare personaladministration.

Karriärmöjligheter
Vi är en växande organisation och söker ständigt nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Allt eftersom företaget blir större tillkommer fler roller, och fler ansvarsområden synliggörs. Då vi också är ett kunskapsföretag satsar vi på kontinuerlig kompetensutveckling av medarbetarna med olika kurser och utbildningar.

Centrala kontor
Alla våra kontor ligger centralt, i fräscha lokaler, med goda möjligheter att ta sig dit med kollektivtrafiken och ett stort utbud av lunchrestauranger runt hörnet.

Förmåner
Vi vill att våra anställda tar hand om sig och vi vet att arbetet vinner på att du mår bra.
Som anställd får du därför ett generöst friskvårdsbidrag. Dessutom har du även tillgång till en förmånsportal som innehåller en mängd olika förmåner. Du väljer själv vad som passar dig. Flex månar om dig som anställd!

Gemenskap
En härlig gemenskap med högt i tak och mycket humor. Vår kultur bygger på entusiasm, kompetens och utmaningar som vi löser tillsammans.

Välkommen med din ansökan!

Vill du bli en av vardagshjältarna i vårt supportteam? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: ansokan@flexapplications.se. Ange 231217-S1 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 december 2023.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sandra Waerner, supportchef, på telefon 019-10 39 15, 0769-42 95 10 eller e-post sandra.waerner@flexapplications.se.

Ansök
KONTAKT