Nyhetsrum

Här hittar du senaste nytt från oss, varvat med inspiration, artiklar och kundintervjuer.

Lediga tjänster

Vi söker applikationskonsulter till södra Sverige

25 april, 2018

Är du engagerad, pedagogisk och gillar mötet med nya människor? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Skicka din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!

Vad innebär din roll hos oss?
Flex Applications är ett innovativt och växande företag inom IT, specialiserat mot personaladministration med system för tidredovisning, reseräkning, lön och HR-stöd. Våra kunder består idag av över 2 000 företag fördelade över hela landet.

Vi behöver erfarna, kompetenta och drivna konsulter för införandeprojekt för både vårt lönesystem och våra HRM-system: Tid, Resa, Bemanning och HR. Flex Applications har sitt huvudkontor i Örebro, men finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi söker nu en konsult i Malmö med omnejd som kan täcka för våra implementationer i södra Sverige.

Som konsult på Flex Applications är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din arbetsuppgift består av implementering av våra programvaror hos kund. Du ansvarar för hela implementationsprocessen, vilket innebär att du har hand om allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester och utbildning. Att vara konsult hos Flex Applications är att erbjuda experthjälp med kvalitet och engagemang. Tjänsten kan innebära en hel del resor. Arbetet är mycket självständigt och vi lägger stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper.

Vem är du?
Som konsult är det en fördel om du är en drivande kraft, är utåtriktad, har lätt för att få kontakt med människor och anpassar dig snabbt till nya situationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom HR-och/eller lönebranschen.

Några av dina kvaliteter är:

  • Du har erfarenhet inom tid-/res-/lönesystem eller liknande.
  • Du har någon form av utbildning som är relevant inom området, exempelvis personal, ekonomi eller systemvetenskap.
  • Du är troligen mellan 25 och 55 år.
  • Du har förmågan att vara smidig och social såväl i relation till dina medarbetare som till kunder.
  • Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Det är också meriterande om du har:

  • Pedagogisk erfarenhet.
  • Erfarenhet av databaser, SQL-server mm.
  • Goda kunskaper i engelska så som i tal och i skrift.

Välkommen med din ansökan!
Din ansökan med CV och ett personligt brev skickar du till: ansokan@flexapplications.se
Ange 180531-KO2 i ämnesraden. Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 maj 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Örtgård, frida.ortgard@flexapplications.se 076-3143731.

KONTAKT