Stämpling och tidterminaler med Flex HRM

Att stämpla sin tid har många fördelar, både för medarbetarna och företaget. Medarbetarna uppskattar att det blir ”lika och rättvist” och ur företagets synvinkel är det lönsamt att ha koll på tiden. Flex HRM kan kombineras med den stämplingshårdvara som passar din organisation, vare sig det är smartphone, surfplatta, PC eller till Flex anpassade tidterminaler. Här nedan presenteras de typer av tidterminaler som vi rekommenderar och som säljs av oss på Flex i samband med upphandlingen.

Läs vår broschyr Kontakta mig och berätta mer!

Flex HRM Timeclock

Flex HRM Timeclock är namnet på programvaran i de tidterminaler som kan användas för stämpling i Flex. Vi har samarbete med tidterminalleverantören TimeTerminal, som presenteras nedan. Eftersom stämpelklockan är helt webbaserad går det även bra att använda valfri enhet med webbläsare, exempelvis Ipad eller Samsung Galaxy Tab, för stämpling.

Men Flex HRM Timeclock är mycket mer än en klocka med en in- och ut-knapp! Förutom att stämpla kan medarbetarna till exempel se sina saldon, göra frånvaroansökningar och se vilka kollegor som är på plats och vilka som har semester m.m.

TimeTerminal

Sedan 2002 har TimeTerminal i Sollentuna varit en av våra leverantörer av tidterminaler. De har under åren levererat ca 3000 enheter till våra kunder. Den senaste modellen heter TimeSpot 38. TimeTerminal har egna programmerare och konstruktörer. Det innebär att de även gör specifika terminallösningar till våra kunder.
Läs mer på www.timeterminal.se.

TimeTerminal:
Timespot 40

En IPC (Industry PC) med 15 tums pekskärm (licens för Microsoft 10). Monteras på vägg eller stativ. Inbyggd beröringsfri läsare för RFID-tagg/streckkod. Visar websida med virtuellt tangentbord. För tuffa miljöer finns en spolsäker och dammtät model TimeSpot 40 Stainless IP65/67. Tillbehör bl a modem, WiFi, POE.
Läs mer om Timespot 40.

TimeTerminal:
Timespot 38

En terminal för tidregistrering som är byggd med
komponenter som följer industristandard och använder Linux som operativsystem, vilket ger en mycket hög driftsäkerhet. Terminalen är utrustad med kapacitiv pekskärm med stor betraktningsvinkel och kan fås i två olika storlekar: 12 eller 15 tum. Extra köld- och värmetålig. Läs mer om Timespot 38.

Flex HRM Mobile

Du kan även stämpla direkt i din mobil eller surfplatta via appen HRM Mobile. Företaget kan ställa in vilka geografiska platser som är godkända att stämpla på. Platstjänster på den mobila enheten känner då av om den anställde är på en godkänd stämplingsplats. Flex HRM är lika flexibelt som vi utlovar.

Behöver du integrera ditt system med vårt?

Flex HRM går att koppla ihop med ett flertal olika försystem och eftersystem, exempelvis program för lön, bokföring och fakturering. Förutom dessa skräddarsydda kopplingar har vi också ett öppet API som gör det enkelt att integrera Flex HRM med i princip vilket annat system som helst.

Läs mer

Verkar vår lösning bra?

Ja, vi är faktiskt riktigt stolta över våra produkter. Kontakta gärna en av våra säljare.

Kontakt
KONTAKT