Reseräkning med Flex SBE

Flex SBE är ett reseräkningssystem som är speciellt utvecklat för småföretag. Programmet är förberett så att du redan inom några minuter kan registrera dina resor. Eftersom programmet är webbaserat kan du dessutom använda det var du än befinner dig! Spela in din bilresa och låt systemet räkna ut allt åt dig. Slipp allt trassel med kvitton! Fota dem och lägg in dem i programmet så tolkas kvittot åt dig. Dina utlägg för representation, hotellövernattningar och milersättningar beräknas även automatiskt. När du är klar med din reseräkning har du möjlighet att ta fram rapporter samt skapa fakturaunderlag för vidare uppföljning. Enklare än så här kan det knappast bli!

Resor, Utlägg och Representation

Var du än befinner dig registrerar du dina reseräkningar på din dator, mobil eller surfplatta!
Systemet utför automatiskt beräkning av traktamenten, utlägg, avdrag och representation i samband med resan.
Enklare kan det inte bli!

Håll reda på valutan

Flex håller reda på valutan åt dig! Registrera dina belopp i respektive lands valuta och systemet beräknar automatiskt om till svenska kronor efter aktuell kurs.

Tolkning av kvitton

Ta en bild på kvittot med din smartphone och bifoga direkt till din reseräkning. Flex HRM Travel ger dig en smidig kvittohantering så att du slipper papperstrassel och kvitton som kommer bort. När du fotar ett kvitto kan HRM Mobile dessutom läsa av informationen från kvittot så att belopp, moms och datum m.m. hamnar på rätt ställe i reseräkningen med automatik.

Spela in din bilresa

Med satellitpositionering som extra stöd registrerar du enkelt din körjournal. Systemet spårar resan automatiskt och sammanställer den körda sträckan när resan har avslutats.

Sköt all granskning digitalt

När du registrerat dina resor och klarmarkerat dem kan chefen granska och därefter attestera dem direkt i programmet. Via mobil, surfplatta eller PC - det väljer du själv!

Skapa fakturaunderlag

Skapa fakturaunderlag för dina uppdrag med färdiguträknade belopp som sedan exporteras till ditt ekonomisystem. Med de färdiga rapporterna i Flex SBE följer du sedan upp dina uppdrag och får en översikt över fakturerade belopp.

Följ upp tiden, resorna och projekten

Systemet rymmer ett stort utbud av rapporter där du enkelt kommer åt statistik och uppföljning. De anställda kan själva se både nuvarande och tidigare uppgifter, vilket avlastar både lönekontoret och ekonomiavdelningen.

Olika roller olika behörigheter

Du har tillgång till olika delar av programmet beroende på vilken roll du har på företaget. Det finns tre olika roller i Flex SBE: administratör, chef och anställd.

Verkar vår lösning bra?

Ja, vi är faktiskt riktigt stolta över våra produkter. Kontakta gärna en av våra säljare.

Kontakt
KONTAKT