Anders Karlsson


Projektledare och HR-konsult

Jag heter Anders Karlsson och jobbar som HR-konsult och projektledare på Flex Applications. Jag har jobbat här sen 2007 och kontaktade företaget då de sökte konsulter. Jag arbetade då på en IT-support för ett större bolag och kände att jag vill testa något nytt. Jag tyckte att jobbet verkade passa min kompetens och utbildning och även att det var ett arbete som innebar mycket eget ansvar och variation. 2011 ville jag testa livet som egenföretagare men jag fortsatte att arbeta för Flex som konsult. Fem år senare är jag återigen anställd på företaget.

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Det finns egentligen inga typiska arbetsdagar då jag just nu har lite olika roller inom företaget. Som HR-konsult arbetar jag en hel del på plats hos våra kunder tillsammans med deras HR-personal. Som projektledare är det mer tid på kontoret där jag planerar och följer upp de projekt som jag ansvarar för. Jag sitter då en hel del i telefon både med kunder och med personal inom olika avdelningar på Flex. Varje dag innehåller någon form av kontakt med våra kunder, så det är väl det som är typiskt för min arbetsdag.

Varje kund jag arbetar med är på sätt och vis en utmaning. Det finns inte en kund som är den andra lik och det tycker jag är motiverande. Du bli aldrig fullärd, men du utvecklas varje dag. Jag tycker om det flexibla i den här yrkesrollen – att jag i mycket kan styra arbetsdagen, och kontakten med våra kunder.

Det bästa med Flex?

Det bästa med Flex Applications är mina kollegor. Kompetenta, ansvarstagande och engagerade kollegor som varje dag arbetar för våra kunder. Vi är ett gött gäng helt enkelt.

Expertområde

KONTAKT