Konsultation

Flex har marknadens mest kompetenta samling HR-konsulter! Vi hjälper dig gärna med utbildning i specifika funktioner, genomgång av personaladministrativa flöden, upplägg av nya regelverk mm. Kort sagt, vi hjälper er med de flesta frågeställningar ni har i ert arbete med personal, HR eller Flex system.

Så här jobbar vi

En HR-konsults arbetsdag är omväxlande. Vi hjälper kunden med allt ifrån nyinstallationer av Flex program till justeringar och utbildning mm. Vi är med hela vägen från projektstart till skarp drift.

Vid nyinstallationer jobbar vi utifrån en projektmodell med genomtänkta och beprövade rutiner, mallar och tester för att uppnå den kvalité vi eftersträvar. Det viktigaste för oss är att ni som kunder känner er trygga i programmet.

Våra tjänster omfattar bland annat projektledning, avtalsrådgivning, parametersättning, utbildning, generella kurser, kundanpassad systemhjälp, kartläggningar, förstudier mm.

Välkommen att höra av dig om du behöver oss!

Bred erfarenhet och utbildning

Tillsammans har Flex konsulter erfarenhet och utbildning både inom personal och inom systemutveckling vilket ger oss en bred kompetens inom vårt område. Vi har ett stort antal implementeringar av Flex system bakom oss och hjälper dig gärna med utbildning i specifika funktioner, genomgång av personaladministrativa flöden, upplägg av nya regelverk mm. Dessutom tillhandahåller vi projektledning, där vi hjälper er under hela installationsprocessen och driftsättningen. Kort sagt, vi hjälper er med de flesta frågeställningar ni har i ert arbete med personal, HR eller Flex system!

Är du ny som administratör erbjuder Flex ett brett utbud av kurser. Är ni behov av en anpassad kurs eller klassrumsutbildning hjälper vi dig naturligtvis även med det.

Vi som jobbar med Flex Konsultation

Sofia Ferm

Konsultchef

Anders Karlsson

Projektledare/HR‑konsult

Birgitta Lönnberg

HR‑konsult

Frida Örtgård

Projektledare

Jenny Sollenberg

Projektledare

Jessica Cederin

HR‑konsult

Karin Svedberg

HR‑konsult

Lena Sandberg

HR‑konsult

Linda Tesell

HR‑konsult

Linda Wente

Projektledare

Malin Rundin

HR‑konsult

Maria Andersson

HR‑konsult

Mia Karlsson

HR‑konsult

Pernilla Hjälm

HR‑konsult

Peter Sundell

HR‑konsult

Robert Milton

HR‑konsult

Sandra Lindholm

HR‑konsult

Susanne Fagerström

HR‑konsult

Susanne Göstasson

HR‑konsult

Solweig Wennberg

HR‑konsult

Thomas Larsson

Projektledare/HR‑konsult

Tommy Lind

HR‑konsult

Tomi Hedhav

HR‑konsult

Tommy Östgren

IT‑konsult

Jonny Larsson

IT‑konsult

Henrik Jansson

IT‑konsult

Mathias Saverman

IT‑konsult
KONTAKT