Flex integration

Du kan enkelt integrera alla system med Flex på ett säkert och flexibelt sätt. Det finns två olika vägar att gå för att integrera med Flex: via Webb-API eller via textfil.

Vi hjälper dig gärna med dina integrationsfrågor kring våra system. För att vi skall kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt och boka in rätt resurs för din fråga, ber vi dig fylla i formuläret som du når via knappen nedan. Därefter får du ett bokningsförslag som du kan välja att tacka ja eller nej till.

Integration via API

Genom att integrera mot Flex HRM:s API har du möjlighet att manipulera och läsa data i realtid mot Flex HRM. Detta innebär att vi kan integrera vårt system med systemet i ditt företag så att de arbetar tillsammans. Denna typ av integration kräver oftast utveckling. Våra utvecklare kan stötta med dokumentation och information.

Integration via textfil

Du kan även integrera med hjälp av textfil. Med export- och importmallar kan du styra formatet och innehållet i textfilerna. Du kan sedan schemalägga import och export för en automatiserad integration. Integration via textfiler utnyttjar standardfunktionalitet i Flex HRM eller Flex Classic lön. Här kan våra applikationskonsulter ge stöttning och vägledning i hur export/import av data via fil fungerar. Ingen utveckling krävs, men det krävs viss parametersättning i applikationen. Vi kan bistå med information och/eller parametersättning

Visa fler integrationer
KONTAKT