Småföretagarens perfekta lösning för tidrapportering och reseräkning!

Det mindre företaget behöver enkla, smarta och effektiva lösningar för reseräkningar och tidrapporter. Med Flex Small Business Edition kan du registrera din tid och resa var du än är med vår mobilapp. Läs mer om våra lösningar nedan. Du har nu möjlighet att testa Flex SBE gratis i 30 dagar! Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Beställ

Reseräkning med Flex SBE

I Flex SBE reseräkning beräknas automatiskt dina utlägg för representation, hotellövernattningar och milersättningar. Du kan även registrera utlägg som hör till din resa som färdbiljetter, måltider osv. Du ser din körjournal för privat och tjänstebil.  Alla dina kvitton skannar du in och bifogar till din resa, allt för att förenkla attestflödet. Du har sedan möjlighet att ta fram rapporter samt skapa fakturaunderlag för vidare uppföljning.

Läs mer

Tidredovisning med Flex SBE

Du följer enkelt upp din och dina anställdas tid med Flex SBE. Du kan välja att följa upp tiden på olika uppdrag och konteringar. Du lägger in företagets egna konteringsbegrepp för exempelvis kund och uppdrag med tillhörande prisuppgifter och ta fram underlag för fakturering. Du har även möjlighet att lägga in tid som övertid och lägga det på ett timsaldo eller för underlag för löneutbetalning. Om du vill hålla ordning på frånvaroregistrering gör vi även detta åt dig. I Flex SBE finns ett urval av rapporter för att följa upp tiden och skapa faktura- och löneunderlag.

Läs mer

Att mobilanpassa våra produkter är en självklarhet

Alla våra produkter är mobilanpassade så att du enkelt kan sköta din tidredovisning och dina reseräkningar direkt i mobilen eller i surfplattan.

Klicka på Beställ om du är nyfiken på våra lösningar. Du får 30 dagar gratis!

Beställ

Verkar vår lösning bra?

Ja, vi är faktiskt riktigt stolta över våra produkter. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Kontakt
KONTAKT