Småföretagarens smarta lösning för tidrapportering och reseräkning!

Det mindre företaget behöver enkla, smarta och effektiva lösningar för reseräkningar och tidrapporter. Med Flex Small Business Edition kan du registrera din tid och resa var du än befinner dig. Läs mer om våra lösningar nedan. Du har nu möjlighet att testa Flex SBE gratis i 30 dagar! Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Se priser och beställ

Reseräkning för det mindre företaget

I Flex SBE Travel får du full koll på din reseräkning, med minimalt manuellt arbete! Du registrerar din resa och dina utlägg i det användarvänliga gränssnittet, programmet räknar automatiskt ut ersättning och traktamenten. Du slipper dessutom allt trassel med kvitton, ta bara en bild med din smartphone och bifoga den direkt till din reseräkning. Programmet läser av informationen så att den hamnar på rätt ställe i reseräkningen. Du kan dessutom spela in din bilresa, så att du slipper hålla reda på distans och eventuella stopp längs vägen. Du kan sedan enkelt ta fram rapporter samt skapa fakturaunderlag för vidare uppföljning. Trots alla finesser är Flex SBE Travel ett reseräkningssystem som är mycket lättanvänt. 

Läs mer

Tidredovisning för det mindre företaget

Även för det mindre företaget är det viktigt att följa upp vad du lägger din tid på. I Flex SBE Time kan du enkelt ange hur många timmar du och dina anställda har arbetat och med vilka kunder eller projekt. Du väljer själv hur du vill följa upp på olika uppdrag och konteringar. Du lägger in företagets egna begrepp för exempelvis kund och uppdrag med tillhörande prisuppgifter och tar fram underlag för fakturering. Du har även möjlighet att lägga in tid som övertid och lägga det på ett timsaldo eller för underlag för löneutbetalning. Om du vill hålla ordning på frånvaroregistrering gör systemet även detta åt dig. I Flex SBE finns ett urval av rapporter för att följa upp tiden och skapa faktura- och löneunderlag.

Läs mer

Att mobilanpassa våra produkter är en självklarhet

Alla våra produkter är mobilanpassade så att du enkelt kan sköta din tidredovisning och dina reseräkningar direkt i mobilen eller i surfplattan.

Är du nyfiken på vår lösning? Beställ och du får 30 dagar gratis!

Beställ
KONTAKT