Flex HRM Employee

Medarbetarna är det värdefullaste du har. De driver företagets framgång. Med HRM Employee får du ett förstklassigt verktyg som hjälper dig att förvalta och utveckla personalen. Systemet, som är helt integrerat och webbaserat, hanterar alla uppgifter kring person, anställning, lön och förmåner.

Kontakt

Stöd för hela organisationen

HRM Employee ger hela organisationen stöd. Ledningsgruppen, personalchefen, personalavdelningen, avdelningschefen, kvalitetschefen och medarbetarna – alla har nytta av Flex HR.

Lönerevision

Skapa lönepotter, planera och fördela nya löner, granska och godkänn, verkställ. Med modulen Lönerevision får du ett stöd genom hela processen!

Organisationsschema

Du får en tydlig bild över hur organisationen ser ut beträffande avdelningar, chefer, anställda m.m. Vilka organisatoriska enheter som ska visas är flexibelt och anpassas efter ditt företag.

PU- och medarbetarsamtal

Samla all information på ett ställe! HRM Employee hanterar PU- och medarbetarsamtal så att du slipper arbeta med externa dokumentmallar.

Den anställde uppdaterar själv

Förenkla administrationen genom att ge de anställda tillgång till de uppgifter som de kan få möjlighet att underhålla själva, exempelvis adress- och kontaktuppgifter. Självklart kan du styra vilka uppgifter som de anställda ska ha tillgång till.

Anpassa efter din organisation

Vi har upptäckt att olika organisationer har olika behov när det gäller information om de anställda. Med vår flexibla lösning kan du skapa de informationsfält som är viktiga för just ditt företag när det gäller hantering av uppgifter om de anställda.

Historik och aktuell information

Med HRM Employee får du en samlad bild över all historik som rör de anställda. Urvalsmöjligheterna är nästintill oändliga. Du får också en tydlig överblick över alla anställda där du enkelt kan sortera på t ex befattning, avdelning eller anställningsform.

Hantera dokument för den anställde

Anställningsavtal, CV, betyg, intyg, slutförda utbildningar m.m. HRM Employee hanterar allt. Du väljer själv vilka olika kategorier för dokument som ni har behov av för att strukturera upp informationen om de anställda.

Verkar vår lösning bra?

Ja, vi är faktiskt riktigt stolta över våra produkter. Kontakta gärna en av våra säljare.

Kontakt